Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Andris Kivičs nomet 10 kilogramus

© Publicitātes foto

Mūziķis un Rīga TV24 sarunu raidījuma «Rampas ugunis» vadītājs Andris Kivičs pievērsies veselīgākam dzīvesveidam un, ieturot diētu, nometis liekos kilogramus.

«Iepriekš svaru metu nost ar visai dramatiskām metodēm - vārot pliekanas dārzeņu zupas un mokot sevi stundām garos kardio treniņos. Principā dzīvoju nemitīgā badā, ilgstoši atsakoties arī no tāda man svarīga produkta kā gaļa. Spiedu sev dzert arī pārmērīgi daudz ūdens. Tas viss beidzās ar novājinātu imunitāti un sabeigtu veselību, bez jebkādiem rezultātiem.

Publicitātes foto

Esmu izmēģinājis arī olbaltumvielu diētu. Ātri vien izvēlējos to pārtraukt, jo katra diena bija ar izteiktu enerģijas trūkumu, noguruma sajūtu, un visu laiku biju neomā. Mana jaunā gada apņemšanās bija tik vaļā no «riepiņas», aptuveni astoņiem kilogramiem. Sapratu, ka problēma ir manos ēšanas paradumos, jo svars negāja nost nedz ar krosiem, nedz ar sporta zāli,» savu tievēšanas pieredzi atklāj Andris Kivičs. Tad arī viņš nolēmis pievērsties slavenību modes kliedzienam - Stokholmas diētai.

«Par šo diētu runā visa pilsēta. Nevarēju arī nepamanīt savu kolēģu - TV un šovbiznesa cilvēku panākumus, ievērojot diētu. Parunāju ar viņiem zem četrām acīm,» tā Kivičs.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv