Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: 10 lietu, kas raksturo Aiju Andrejevu

© F64

Šobrīd jau pilnā sparā norit dziedātājas Aijas Andrejevas (32) jaunā albuma «Mēs pārejam uz tu» koncerttūre pa Latvijas pilsētām. Tādēļ šoreiz rubrikā «Desmit lietu» aicinājām Aiju, lai viņas talanta cienītājiem atklātu to, kas vislabāk raksturo vienmēr enerģisko dziedātāju.

Tētis Alex

«Tas ir maģisks moments, kad esi kopā ar savu vistuvāko cilvēku uz skatuves. Tā ir pavisam citādāka enerģija nekā tad, ja dziedi ar kādu citu skatuves kolēģi. Kad dziedu kopā ar tēti, es jūtos absolūtā drošībā un varu būt brīva. Tas ir īpašs un netverams mirklis,» to, kā ir uzstāties kopā ar grupas «Opus pro» vokālistu Alex jeb Oļegu Andrejevu un savu tēti, atklāj Aija.

Dzīvespriecīga enerģija

Dziedātāja gan uz skatuves, gan dzīvē ir gluži kā neizsīkstošas enerģijas bumba.

Punktualitāte

Aija Andrejeva, lai arī radoša personība, tomēr ir punktuāla, un viņai nepatīk kavēt. Aija vienmēr ierodas un visus darbus izdara laikā.

Brokastu rituāls

Aijai patīk baudīt nesteidzīgus rītus, malkojot kafiju ar pienu, ēdot brokastīs rupjmaizi, biezpienu un olas, kā arī šo to pierakstot. Tieši brokastis ir svarīgākā ēdienreize. Pusdienas un vakariņas dziedātāja var izlaist, bet brokastīm jābūt obligāti.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv