Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Šeila nosvinējusi 51. dzimšanas dienu

© F64

Modes māksliniece un populārā svaigēdāja Šeila Vanaga 8. februārī svinēja 51. dzimšanas dienu un ciemiņus cienāja ar svaigēdāju iecienītām kūkām.

Šeila pusgada laikā, kopš atvērusi svaigēdāju kafejnīcu, eksperimentējusi uz nebēdu un iemācījusies jaunas receptes. Tā vietā, lai savā dzimšanas dienā kūkā ieliktu 51 svecīti, viņa izdomāja pagatavot piecas kūkas. Svecīšu šoreiz nebija, bet bija kūkas.

Skaidrojām pie modes mākslinieces, kā iespējams iepriecināt svaigēdāju jubilejā, lai nenošautu greizi ar dāvanas izvēli: «Pirmkārt, ja mēģinām apsveikt cilvēku, kuru tik tuvu nepazīstam, jādāvina tas, kas pašam patīk. Vislabākās dāvanas ir tās, kas ilgi neatstāj pēdas. Tie ir augļi, sveces, puķes, slidotavas vai kino apmeklējums vai kaut kas cits. Ar mantām, kas atstāj pēdas un tiek noklātas ar putekļiem, visvairāk var arī nokļūdīties. Agrāk savās jubilejās muku prom, bet tagad mana dzimšanas dienas tradīcija ir būt mājās. Uz manu darbnīcu un kafejnīcu sanāk tuvinieki un paziņas. Tā kā mēdz gadīties, ka viņi savā starpā nav redzējušies kopš iepriekšējās svētku reizes, viņiem ir ko parunāt.»

Vēlam Šeilai atklāt jaunas svaigēšanas receptes!