Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Grigaļa vietā TV ekrānā spilgta gaišmate. Ko tas nozīmē?

© Facebook

4. janvārī LNT raidījuma «900 sekundes» populārā laika ziņu moderatora Māra Grigaļa vietā TV ekrānos iepazinām Sintiju Vasku. Tādēļ radās jautājums, kas noticis ar Māri Grigali? Vai tiešām LNT televīzijas skatītāji nekad vairs neredzēs Māra Grigaļa lielisko žonglēšanas prasmi ar pildspalvām un rīti būs bez viņa jokiem?

«All Media Baltic» sabiedrisko attiecību speciāliste Ieva Ancāne sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāja, ka uztraukumam nav pamata, jo Māris Grigalis joprojām vada laika ziņas. LNT raidījuma «900 sekundes» laika ziņu komandai ir piepulcējies trešais cilvēks - jaunā TV seja Sintija Vaska. Izmaiņas notikušas, jo viņa šobrīd aizvieto laika ziņu diktori Rūtu Dvinsku, kura šobrīd ir bērna kopšanas atvaļinājumā, jo kopā ar savu vīru un kolēģi sporta ziņu moderatoru Kasparu Dvinsku audzina piecus mēnešus veco meitiņu Grietu.

Jaunā TV seja Sintija Vaska savukārt piedzīvojusi debiju LNT televīzijā kā laika ziņu meitene. Šī gan nav pirmā viņas pieredze televīzijā. Pirms kāda laika, kad Sintija Petroviča vēl nebija precējusies ar Enriko Vaski un pārgājusi vīra uzvārdā, viņa ar sociālo tīklu «Facebook.com» un «Draugiem.lv» atbalstītāju palīdzību nokļuva TV kameru priekšā kā Latvijas Televīzijas laimes spēles «Latloto» vienas izlozes vadītāja.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv