Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Ķesteris par zaudēto lomu seriālā "Svešā seja" nesēro

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

2018. gads aktiera Ģirta Ķestera (53) talanta cienītājiem ir nesis skumjas ziņas, jo diemžēl viņš vairs nespēlēs plastiskās ķirurģijas dakteri Rihardu Muižnieku jaunajā TV3 seriālā «Svešā seja».

Sazinājāmies ar aktieri Ģirtu Ķesteri, lai noskaidrotu šī negaidītā pavērsiena iemeslu, jo tieši viņš bija viens no centrālajiem un spilgtākajiem seriāla varoņiem.

"Man liekas, ka katram stāstam ir sākums un beigas. Šajā gadījumā man liekas, ka Riharda Muižnieka tēls, kuru es atveidoju, bija gana spilgts visā šajā periodā. Domāju, ka iezīmējās ļoti skaidra līnija, ka esmu nospēlējis šo stāstu. Nekāda cita iemesla nav. Mana seriāla «ģimene», kas ir brīnišķīgi kolēģi, turpinās Muižnieku dinastijas iesākto, ceru, ka mazāk būs kriminālo situāciju, kas bija pāri mēram. Domāju, ka viss normalizēsies, jo, aizejot vienai tēlu līnijai, parādās citas potenciālās iespējas jauniem tēliem. Galvenais, ka ir ģimene, kas turpina. Esmu nospēlējis veselu sezonu, tādēļ domāju, ka nevajag raudāt. Es pats par to tik ļoti nesēroju. Ir pienācis laiks atgriezties savā veidolā."

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv