Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Kas 2018. gadā gaida katru no 12 zodiaka zīmju pārstāvjiem?

© http://www.astrology.com.

Gada horoskopi

Auns: Ugunīgās zīmes pārstāvjiem šis gads būs aktīvs, darba netrūks, interesantu piedāvājumu tāpat. Un kur nu vēl arī privātās dzīves peripetijas. Nav teikts, ka viss ritēs gludi, tomēr Auns jau nav tas, kurš apstāsies grūtību priekšā, kāds tās pat nepamanīs. Karjerā iespējami kāpumi un kritumi, svarīgi atteikties no nevajadzīgiem projektiem un laikus pamanīt jaunās iespējas. Pārmaiņām profesionālajā jomā piemērotāki februāris, augusts un septembris. Noteikti nedrīkst piemirst veltīt laiku mīļotajam cilvēkam un atpūtai, vislabāk abiem kopā. Rutīnas lietas tracinās, tāpēc kāds, iespējams, mainīs darbu, bet cits lūkosies pēc jaunām attiecībām.

Vērsis: Gada ietvaros neiezīmējas krasas pārmaiņas un notikumi, drīzāk Vērsis turpinās iesāktās lietas. Svarīgi atrast laiku privātās dzīves sakārtošanai, sevišķi tad, ja esi precēts. Gada sākums un jūlijs piemēroti kopīgai laika pavadīšanai ar tuviniekiem. Vari ceļot, atpūsties, izklaidēties un baudīt dzīvi, tomēr dari visu ar mēru un nedzīvo pāri saviem līdzekļiem. Nav īstais laiks jauna auto un nekustamā īpašuma iegādei. Vērsis, protams, ir liels darbaholiķis, tāpēc, apmeklējot tikai saviesīgus pasākumus, laimīgs nebūs. Darba jautājumu risināšanai piemērots septembris, kad vari uzsākt savu biznesu vai paplašināt esošo darbības lauciņu, kā arī pieņemt darba piedāvājumus.

Dvīņi: Būsi samērā izklaidīgs, vismaz gada sākumā, līdz ar to tas nav piemērots laiks jaunu lietu sākšanai. Reizēm apstākļi, reizēm tu pats būsi vainojams pie tā, ka ne viss notiek kā iecerēts. Ziemas mēneši vairāk var paiet kā «lācim migā» - mierīgi, snauduļojot, toties pavasarī būs jāsāk aktīvi darboties, lai pierādītu, uz ko esi spējīgs. Ja martā, aprīlī vēl centīsies profesionāli izpausties, tad maijā sagribēsi doties atvaļinājumā. Neko darīt, iesākto vari turpināt vasarā, kad, iespējams, pavērsies lielākas iespējas pašrealizācijai, parādīsies jauni piedāvājumi, arī radošais gars modīsies. Gads piemērots redzesloka paplašināšanai gan ceļojot, gan arī apmeklējot interešu kursus. Arī jauni kontakti nenāks par ļaunu!

Vēzis: Profesionālajās sfērās labāk veiksies pavasarī un gada nogalē, kad pastāv lielākas iespējas saņemt kādu interesantu piedāvājumu vai mainīt nodarbošanos. Gada pirmajos mēnešos savukārt nomāks neliels slinkums, slikts garastāvoklis, kas nekādi nesekmēs jaunu lietu uzsākšanu. Vasaras vidū vēlams doties ceļojumā, kas ļaus gan paplašināt redzesloku, gan, iespējams, pavērs iepazīšanās iespējas brīvajiem zīmes pārstāvjiem. Toties tiem Vēžiem, kas saistīti laulības saitēm, var nākties piedzīvot kāpumus un kritumus attiecību jomā. Ja gribi saglabāt ģimeni, labāk piekāpties, iziet uz kompromisu, nevis sākt pierādīt savu taisnību, uzspiest otram viedokli. Nav izslēgta nervu pārslodze.

Lauva: Zvēru karalis būs nolēmis dzīvot ar plašu vērienu, nežēlojot naudu ne savam komfortam un iegribām, ne citu apdāvināšanai. Ja vari atļauties šādu dzīvesveidu, uz priekšu, bet, ja pēc tam par to būs rūgti jāsamaksā, tad labāk apstājies, kamēr nav par vēlu! Diemžēl Lauvas šī gada ietvaros parādīs savu raksturiņu, un ne jau vienmēr no labākās puses. Aizvainošanās nevietā, personiska sevis uztveršana… Varbūt problēma slēpjas tajā, ka priekšnieks par maz novērtē, vai pat vēl dziļāk - bērnības vai jaunības laikā trūcis uzmanības? Sevis izprašanai ieteicams apmeklēt filozofiska rakstura kursus, nodarbības, un, kas zina, varbūt tas ar laiku ļaus kļūt par garīgu skolotāju…

Jaunava: Jaunavas zīmes pārstāvjiem šis solās kļūt par vienu no labākajiem gadiem, ar nosacījumu, ka nesāksiet pārāk analizēt un novērtēsiet sevi. Paveras jaunas iespējas, prātā nāks interesantas domas, piemēram, kā paplašināt savu darbības lauciņu. Veiksies arī mīlas jomā - kam uzlabosies attiecības ar esošo partneri, kam gaidāma jauna tikšanās. Noteikti vēlams iegriezties tūrisma birojā, lai iegādātos biļetes ceļojumam uz kādu eksotisku vietu. Tāpat arī ieteicams nepiemirst par sevis bagātināšanas procesu - kurš sāks apmeklēt ezotēriskus kursus, kurš pats lasīs lekcijas, tas jau ir cits stāsts. Katrā ziņā svarīgi izmantot visas iespējas, ko piedāvā šis gads!

Svari: Tev nāksies saskarties ar izaicinājumu un tikt galā ar savu lielāko problēmu - nespēju pieņemt lēmumus. Tā nu ir, ka daudz kas šajā gadā būs atkarīgs tieši no tavas spējas reaģēt uz situāciju, būt īstajā vietā un laikā, kā arī aizstāvēt savu un citu viedokli. Gada pirmie mēneši domāti, lai ieskrietos, uzkrātu spēkus, bet vēlāk jau būs jāsāk aktīvi darboties. Papēti ciltskoku, apciemo sen neredzētus radus, katrā ziņā velti laiku tuviem un tāliem radiniekiem, tas ļaus sajust savas «saknes». Darba lietas labāk sekmēsies rudens mēnešos, bet tas nebūt nenozīmē, ka pārējā laikā jāslinko. Piemērots gads, lai sāktu pievērsties lietām, ko nekad neesi darījis, piemēram, jogas nodarbībām vai astroloģijas studijām.

Skorpions: Gadu iesāksi uz mierīgas nots, ne darbā, ne mājās nekādi sarežģījumi nav gaidāmi. Iespējams, plūksi pagājušā gada augļus, tomēr, kad esi izbaudījis atpūtu, sāc atkal aktīvi pierādīt sevi. Piemēram, konkurenti var pamanīt tavas vājās puses, tāpēc neguli uz lauriem. Ņem vērā, ka laika periodā no aprīļa līdz jūlijam nevajadzētu sākt jaunus projektus, labāk turpināt iesāktās lietas. Arī privātajā sfērā šis nav labākais brīdis, lai šķirtos vai precētos. 2018. gadā vieglāk klāsies tiem Skorpioniem, kas izprot filozofiskās tēmas, izmanto tās dzīvē, jo tieši intuīcija būs tā, kas parādīs, pa kuru ceļu doties un ar ko draudzēties. Gada nogalē uzlabosies attiecības ar tuviniekiem.

Strēlnieks: Pārdomu un pārmaiņu gads, kaut gan nav teikts, ka izmaiņas notiks, ja Strēlnieks pats tās neveicinās. Var nākties analizēt dzīvi, atrast prioritātes un salikt punktus uz i. Nekas slikts jau kopumā nenotiks, tomēr neliels sajukums domās gan valdīs. Kāds būs savu enerģiju pārtērējis neatbilstošas profesijas darbā, cits par daudz ziedojies mājas dzīvei. Vēlama vides maiņa, tikai ne vienmēr tas ir stāsts par «bēgšanu» uz ārzemēm, kaut gan, ja tiek piedāvāts darbs vai pastāv labas studiju iespējas, kāpēc gan nebraukt? Var veikties pedagoģijas jomas pārstāvjiem, turklāt kāds varbūt pirmo reizi izmēģinās sevi pasniedzēja lomā. Bet tiem, kas vēl nav pārliecināti par savu autoritāti, atliek vien mācīties, gūt jaunas zināšanas.

Mežāzis: Kopumā gads solās būt labvēlīgs. Tev pienācis īstais laiks domāt par savām interesēm, piepildīt patiesās vēlmes un atteikties no visa, kas tam neļauj realizēties. Svarīgi, lai tu pa dzīvi soļotu ar pozitīvu garu, iedvesmojot ne tikai sevi, bet arī apkārtējos. Iespējams, pienācis laiks fundamentālām pārmaiņām, kādam ar dzīvesvietu, citam ar profesiju vai partnera maiņu saistītām. Kaut arī viss gads ļaus aktīvi darboties, tomēr veiksmīgāk tas var izdoties gada pirmajos trīs mēnešos. Ja vēlies iepazīties, pamaini savu tēlu, atjauno garderobi, izvēlies jaunu vidi, kurā apgrozīties, bet vēl labāk - dodies ceļojumā. Augusts piemērots atpūtai, izklaidei un citu zemju iepazīšanai.

Ūdensvīrs: Lai gads būtu veiksmīgs, tev jātiek galā ar sava rakstura ēnas pusēm. Sevišķi laika periodā līdz pavasarim var nākties iespringt, lai aizstāvētu savas pozīcijas darbā un publiskajā telpā. Brīžiem var nedaudz nolaisties rokas vai iestāties zināma bezcerība, kādam pat vienaldzība par notiekošo. Martā, aprīlī, kā arī gada nogalē vēlams kārtot profesionālas dabas jautājumus, jo citā laikā situācija atkal var sarežģīties. Vasaras mēnešos, gribi vai ne, sevi būs jāvelta ģimenes jautājumu risināšanai. Varbūt laulātais draugs izteiks kādas pretenzijas vai attiecībās būs iestājusies rutīna. Kopumā gaisa stihijas pārstāvis Ūdensvīrs tieksies pēc brīvības, tikai kurš to iegūs un par kādu cenu?

Zivis: Tev noteikti pienācis laiks padomāt par sevi, savām interesēm, atteikties no visa, kas traucē dzīvi, ietekmē negatīvi. Ja pārstāsi būt par «plāksteri» visiem, tas jau būs solis uz priekšu! Katrā ziņā gada sākums jāizmanto, esi aktīvs un iesaisties dažādos projektos, pieņem piedāvājumus un nelaid garām iespējas. Veiksmīgākie mēneši gada ietvarā būs janvāris, maijs un augusts. Savukārt atpūtai piemērota vasara, ko vari pavadīt, gozējoties pašmāju vai citas valsts saulītē. Gada nogalē svarīgi kļūs fundamentāli jautājumi - pašrealizācija, īstie draugi, vēlme būt tuvu cilvēku lokā vai viņu trūkums. Ja vēlies vinnēt lielo laimestu, noteikti iegādājies loterijas biļeti!

Autors: Latvijas Astrologu asociācijas valdes priekšsēdētāja, astroloģe Māra Ošuroka