Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Latvijas skaistais fitnesa pāris šogad apceļo septiņas valstis

© Ingrīda Punka

Par Latvijas skaistāko fitnesa pāri dēvētie Juta un Gints Valdmaņi 2017. gadā krietni papildinājuši apceļoto pasaules valstu sarakstu. Laulātā pāra lielākais un kopīgais vaļasprieks ir ne tikai perfekti un sportiski ķermeņi, bet arī ceļojumi.

«Mēs tiešām šajā gadā esam puspasauli apceļojuši. Jāsāk ar visu pēc kārtas, lai uzskaitītu, kur esam bijuši. Es personiski mazliet vairāk paceļoju nekā vīrs. Bet par visu pēc kārtas. 2017. gadu mēs ar vīru sagaidījām Bali. Fantastiski skaista vieta un garšīgs ēdiens, sirsnīga atmosfēra, vietējie iedzīvotāji tik atvērti. Viesošanās Bali ir viennozīmīgi mans šā gada vismīļākais ceļojums. Nākamais brauciens jau bija uz Taizemi, kur devos kopā ar saviem vecākiem. Šis ceļojums bija dāvana no manis vecākiem 30. kāzu jubilejā. Lai arī sākotnēji bija doma, ka brauks tikai vecāki, tomēr nolēmām ar brāli pievienoties. Ar vecākiem pavadītais laiks bija ļoti jauks.

Tālāk jau mēs ar vīru devāmies uz Meksiku. Ceļojumam asumiņu piešķīra fakts, ka tūristus sargā policija ar automātiem. Lai arī ir bīstami, bet tajā pašā laikā interesanti. Tas noteikti bija ceļojums ar odziņu.

Lielākoties ceļojam divatā ar vīru, jo tā ir daudz ērtāk un vieglāk. Mēs ļoti labi viens otru jūtam, un arī intereses abiem ir kopīgas. Ir tāda sajūta, ka abi ar vīru vislabāk saprotamies tieši ceļojumos. Ja ikdienā, kad visa diena pavadīta, strādājot ar cilvēkiem, vakarā pārnākam mājās iztukšoti un nemaz nepietiek laika, ko pavadīt divatā, tad ceļojumos ļoti satuvināmies. Esmu piefiksējusi, ka ceļojumos mēs it nemaz nestrīdamies. Ļoti viegli uztveram lietas un draudzīgi sadzīvojam.

Piemēram, Amerikā esam bijuši četras reizes. Vīram ļoti patīk Lasvegasa un abiem Kalifornija. Mani vairāk iepriecina daba, nevis lielās pilsētas, bet Lasvegasai un Losandželosai ir īpašs šarms.

Savā kāzu jubilejā mēs arī allaž kaut kur dodamies. Šogad 20. jūlijā četru gadu kāzu jubileju atzīmējām Horvātijā."

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv