Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Rit strēlnieku laiks. Kādi viņi ir?

© http://jessicaadams1-asporeaconsultin.netdna-ssl.com/

Šajā gadā Saule Strēlnieka zīmē atrodas no 22. novembra plkst. 5.05 līdz 21. decembra plkst. 18.28, tātad šajā laikā dzimušie ir Strēlnieki pēc Saules zīmes.

Zīmes valdošā stihija un planēta

Strēlnieka zīmes pārstāvji pieder Uguns stihijai, tāpēc pēc savas dabas ir neaprēķināmi, rīkojas spontāni, nemīl, ja kāds tos pakļauj un ierobežo. Atšķirībā no Auna vai Lauvas, kas arī pārstāv šo stihiju, viņi ne vienmēr cīnās par savām tiesībām un aizstāv taisnību tiešā veidā. Un te jau ir zināma saistība ar Strēlnieka zīmes valdošo planētu Jupiteru, kas «atbild» par veiksmi un labklājību un nebūt nav agresīva, drīzāk nedaudz «slinka». Tātad daži Strēlnieki piedzimst jau, tā teikt, laimes krekliņā, labi situētā vidē un visu pieņem kā pašsaprotamu. Tomēr, ja nākas zaudēt sociālo statusu, kādas personas materiālo atbalstu vai mantojums iztērēts, tad, iespējams, pats cilvēks vairs nespēj tikt uz priekšu dzīvē tikai saviem spēkiem vien. Kādam lielummānija, kādam dzīvošana uz citu rēķina vai piedzīvojuma meklētāja gars - tas Strēlniekus var novest postā.

Piemērotās profesijas un hobiji

Strēlnieka zīmei piemērotās profesijas galvenokārt saistītas ar ārzemju tēmām, bet tas nenozīmē, ka visiem šīs zīmes pārstāvjiem noteikti jādodas uz citām valstīm, lai tur mācītos, dzīvotu, strādātu vai precētos ar citu tautību cilvēkiem. Kāds var veidot viesu namu arī tajā zemē, kurā dzimis, darboties tūrisma aģentūrā, strādāt hotelī, restorānā vai braukt komandējumos, būt vieslektors, viesmākslinieks, kļūt par tulku, gidu, apgūt vai mācīt svešvalodas.

Bet… ir arī tie, kuriem tomēr ir jādodas citur, bet ne jau tādēļ, lai kā Sprīdītis meklētu laimīgo zemi. Cilvēka talanti nemainās, lai kurā valstī viņš atrastos, tikai reizēm cita zeme piemērotāka šo spēju realizēšanai. Un, ja cilvēkam patīk, gribas un pēc horoskopa der, piemēram, audzēt vīnogas, ražot vīnu un uzturēt pili, muižu, tad viņam jādzīvo Francijā, Itālijā, nevis Norvēģijā.

Nav jau runa tikai par Latvijā dzīvojošajiem Strēlniekiem, astroloģija taču pastāv visā pasaulē; ar to vēlējos pateikt, ka var notikt sava veida apmaiņa. Kāds Strēlnieks dodas uz ASV, kāds brauc uz Latviju.

Strēlniekam patīk pamācīt citus, kā dzīvot, nodot savus pasaules uzskatus. Tāpēc viņam labi der pedagoģija - kursi, interešu grupas, augstskolas pasniedzējs, garīgs skolotājs, mācās pats, tad māca citus. Kāds realizē privāta bērnudārza ideju, cits atver deju skolu, vēl kāds astroloģijas kursus.

Teksts: Latvijas Astrologu asociācijas valdes priekšsēdētāja, astroloģe Māra Ošuroka

Pilnu raksu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv