Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Ansis Klintsons ievēro pārtraukto badošanos

© Ingrīda Punka

Šā gada sākumā TV3 laika ziņu moderators un TV6 raidījuma «Laiks mājai» vadītājs Ansis Klintsons apņēmās sākt jaunu un skaistu dzīvi un nolēma mainīt ēšanas paradumus, lai atbrīvotos no liekā svara. Cīņa ar liekajiem kilogramiem izvērtās par darbu vairāku mēnešu garumā. Šobrīd Klintsons ievēro badošanās diētas.

Janvārī Ansis Klintsons sāka ievērot Stokholmas diētu, kad pēc uztura speciālista sastādītas ēdienkartes sāka tievēšanas procesu triju mēnešu garumā. «Pilnīgi nejauši, nosaucot savu jaunā gada apņemšanos, biju izteicis tādu domu, ka pietiek sevi kritizēt un ir jānomet desmit liekie kilogrami. Un tā arī viss sākās. Ja kādam liekas, ka es neievēroju diētu un blēdījos, tā vis nav. Mājās garderobē joprojām ir 56. izmēra uzvalks. 2016. gada decembrī bija jāvada pasākums un tāpēc speciāli iegādājos lielu un ērtu uzvalku. Tagad šis uzvalks jau ir pagātne, jo tas man ir par lielu. Ja sākumā liekas, ka ievērot Stokholmas diētu ir neiespējami, varu nomierināt, ka nav tik traki. Visas uztura speciālista ieteiktās receptes ir viegli pagatavojamas."

TV laika ziņu moderators Ansis Klintsons ar sievu Montu un meitām Martu un Annu brokasto «Lido Ķirsona mājā» Purvciemā. / Ingrīda Punka

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv