Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Strazds, Zadovska un Muktupāvels izdod divas Baltā laika dziesmas

© F64

Gaidot Ziemassvētkus, komponists Jānis Strazds sadarbībā ar dziedātājiem Kristīni Zadovsku un Zigfrīdu Muktupāvelu klausītājiem piedāvā divas Ziemassvētku gaidīšanas laika dziesmas.

Dziesma “Tik lēni snieg” ar Guntara Rača vārdiem tapusi jau pirms apmēram 5 gadiem, dziedāta koncertos, bet līdz šim nav tikusi ierakstīta - un tagad, gatavojoties kopīgai Ziemassvētku koncertprogrammai, tapis dziesmas studijas ieraksts, kur to dzied duets - Kristīne Zadovska un Zigfrīds Muktupāvels.

Publicitātes foto

Otra Ziemassvētku dziesma “Vai tu dzirdi, vai tu mani” tapusi šogad, izmantojot dzejnieces Zinaīdas Lazdas skaisto svētku dzejoli, un nu skan Zigfrīda Muktupāvela izpildījumā.

Publicitātes foto

Dziesmu ierakstā kopā ar dziedātājiem piedalījušies mūziķi Māris Kupčs (ģitāras), Aivars Meijers (basģitāra), Andris Ērglis (sitaminstrumenti), Raimonds Macats (mutes harmonikas), Katrīna Kabiņecka (piebalsis) un komponists Jānis Strazds (taustiņinstrumenti). Dziesmas ierakstītas “Jump Studio”, skaņu režisors - Edgars Skrāģis. Vizuālā materiāla autors - Kārlis Volkovskis.

Mūziķi ar šīm dziesmām vēlas radīt klausītājos gaišu svētku sajūtu un ikvienam novēl sagaidīt patiesi baltus un sniegotus Ziemassvētkus!