Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

Tiem, kuri meklē mīlestību internetā, prasības ir augstas

© pixabay.com

Jaunākā aptauja atklāj, cik ilgi un ar kādām cerībām brīvās sirdis meklējas Latvijas iepazīšanās portālos, kā arī skaidro iemeslus, kādēļ viņiem vēl neizdodas atrast savu mīļoto. Rezultāti liecina, ka attiecību meklētāji ir ļoti prasīgi.

Flirts aptaujā gandrīz puse respondentu (47%) ir pārliecināti, ka viņiem neizdodas atrast savu sirdspusi tāpēc, ka nav atbilstošu kandidātu, ar ko iepazīties, savukārt 20% atzinuši, ka viņiem brīvās personas statuss patīkot. Rezultāti liecina, ka 33% aptaujāto iepazīšanās portālos laimi meklē mazāk par gadu, bet 24% to dara jau ilgāk par 5 gadiem. Jāsecina, ka mīlas meklētāji ir optimistiski, jo 52% atklājuši, ka tic savai veiksmei iepazīšanās portālos.

Iepazīšanās portāla pārstāvis Kaspars Antess par satraucošu uzskata statistiku, ka teju ceturtdaļa brīvo siržu portālos mīlestību meklē ilgāk par 5 gadiem. “Tas liecina vai nu par to, ka cilvēks patiesībā nemeklē vis attiecības, bet gan ātros un īslaicīgos randiņus, vai arī par to, ka brīvās personas statuss viņam ir ieildzis tiktāl, ka arvien grūtāk kļūst orientēties kompromisu mākslā, kas attiecībās ir ļoti nepieciešama,” domā Antess. “Tomēr šo augsto prasīgumu līdzsvaro vairākuma respondentu paustā ticība tam, ka viņi portālā atradīs savu mīlestību.”

Aptauja ir veikta šā gada novembrī. Tajā piedalījās 1078 sieviešu un vīriešu, kas ir reģistrējušies vismaz vienā iepazīšanās portālā.