Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Seriāla "Kāršu nams" jaunā sezona piedzīvos pārmaiņas

© REUTERS/ SCANPIX

Bez seksuālā uzmācībā vainotā amerikāņu aktiera Kevina Speisija dalības nākamā gada sākumā atsāks uzņemt politiskā seriāla "House of Cards" ("Kāršu nams") sesto un pēdējo sezonu, pirmdien pavēstījusi kompānija "Netflix".

Seriāla filmēšana tika pārtraukta oktobrī, kad Speisijs tika apvainots par seksuālu uzmākšanos. Novembrī "Netflix" paziņoja, ka nepiedalīsies seriāla uzņemšanā, ja Speisijs turpinās tajā atveidot lomu. Kino un televīzijas studija "Media Rights Capital" pēc tam atstādināja aktieri no dalības seriālā.

Nav vēl zināms, kad astoņu sēriju garo sezonu sāks izrādīt. Seriālā pēdējā sezona koncentrēsies uz aktrises Robinas Raitas atveidoto varoni.

"Netflix" paziņojusi, ka lēmums beigt uzņemt "House of Cards" tika pieņemts vēl pirms Speisijs iekļuva seksuālās uzmākšanās skandālā.

Jau vēstīts, ka aktieris Entonijs Raps apsūdzējis Speisiju par seksuālu uzmākšanos 1986.gadā kādas ballītes noslēgumā Ņujorkā Speisija dzīvoklī. Tolaik Raps bija 14 gadus vecs.

Speisijs ir atvainojies Rapam, vienlaikus apgalvojot, ka šo incidentu neatceras.

Speisijs, atvainojoties Rapam, pirmo reizi publiski atzina, ka ir homoseksuāls, un daudzi kritizēja viņu par to, uzskatot, ka viņš ar šādu atzīšanos mēģina novērst uzmanību no apsūdzībām par seksuālu uzmākšanos.

Arī "House of Cards" uzņemšanas komanda ir vainojusi Speisiju par seksuālu uzmākšanos un "toksisku darba vidi".

Britu mediji tikmēr vēstījuši, ka Londonas policija izmeklē iespējamu Speisija pastrādātu seksuālu uzbrukumu 2008.gadā.