Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Šovakar norisināsies neparasts koncerts Jelgavā

© Publicitātes foto

Piektdien, 15.decembrī, pulksten 18 Sv.Trīsvienības baznīcas torņa skatu laukumā skanēs Ziemassvētku koncerts, kurā uzstāsies mūziķi Goran Gora un Kārlis Kazāks ar koncertprogrammu “Divi vienā”.

Kārlis Kazāks un Goran Gora ir latviešu dziedātāji un dziesmu autori, kuri Ziemassvētku ieskaņu koncertā priecēs klausītājus ar svētku mūziku akustiskā ģitāras skanējumā, kas uzburs īpašu svētku atmosfēru un sirsnīgas emocijas.

Dziesminieks Goran Gora muzikālā sarunā ar klausītājiem dalīsies savās pārdomās, atklāsmēs, novērojumos un piedzīvojumos - par sevi, mums visiem un katra cilvēka nozīmi Visuma neatrisināmajā labirintā. Koncertā skanēs mūziķa dziesmas ar viņa paša, Imanta Ziedoņa un Knuta Skujenieka dziesmu vārdiem. Savukārt, Kārlis Kazāks priecēs klausītājus ar siltu noskaņu mūziku, mierpilnām domām un tikai viņam raksturīgo gaišumu un vieglumu it visā - stāstos, dziesmās, sarunās.

Publicitātes foto

Koncerts “Divi vienā” notiks 15.decembrī pulksten 18 Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa skatu laukumā, Akadēmijas ielā 1. Biļetes cena EUR 23.00. Biļetes iepriešpārdošanā var iegādāties Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa kasē, vietu skaits ierobežots. Vairāk informācijas www.visit.jelgava.lv, pa tālruni 63005445 vai e-pastu tic@tornis.jelgava.lv.