Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: 10 lietu, kas raksturo Lieni Skulmi

© Instagram

Sabiedrības dāma, skaistumkaraliene un māksliniece Liene Skulme, atguvusies pēc attiecību krustugunīm, ko plaši aprakstīja pašmāju mediji, beidzot laimīga smaida un arvien biežāk iziet sabiedrībā. Noskaidrojām, kuras ir tās desmit lietas, kas raksturo saulaino būtni.

Auskari

Liene Skulme allaž bijusi sievišķības paraugs. Viņa domā par savu stilu un aksesuāru izvēli. Visbiežāk gaišmatei tīk rotāties ar gariem un grezniem auskariem.

Instagram

Svārki un kurpes

Daiļā blondīne ir iecienījusi arī gaumīgus apavus, kas visbiežāk ir uz augsta papēža, lai izceltu stalto dejotājas stāju. Vēl viena iecienīta Lienes garderobes sastāvdaļa ir svārki, kas lieliski papildina viņas sievišķīgo koptēlu. Sabiedrības dāma piebilst, ka, izvēloties apavus un svārkus, viņai nav svarīgi, lai tie būtu populāru brendu vai zīmolu darinājumi.

Kultūra

Gluži kā gaiss, ko elpot, un rīta kafija Lienei ir nepieciešama kultūras deva, bez kuras viņa nespētu dzīvot. Teātris, kino un grāmatas ir tas, kas palīdz smelties jaunas zināšanas un iedvesmo. Lienei patīk daudz lasīt, domāt un analizēt.

Pilnu rakstu lasiet žurnālā "Vakara ziņas", www.vz.lv