Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide

Sievišķība, šiks, punktiņi un svītriņas: kas šoruden modē?

Artis Artemjevs © publicitātes

Lai gan šoruden termometra stabiņš paspējis jau noslīdēt zem nulles, ietīties Ziemassvētku džemperos vēl par agru. Šajā rudenī dāmām, domājot par sievišķību un maigumu, savā garderobē noteikti jāietver garās kleitas, lakādas zābakus, garos cimdus, bostfortus un kleitas ar neaizmirstamiem, bet ieturēties rakstiem – retro punktiņiem vai izteiktām horizontālām svītrām. Šāds apģērbs ne tikai izcels kleitas valkātāju, bet vizuāli arī padarīs slaidāku.

Ar šiem un citiem rudens modes knifiem būs iespējams tuvāk iepazīties jau šonedēļ, kad no 24. līdz 28. oktobrim vietējie un ārzemju modes pazinēji pulcēsies Rīgas modes nedēļā, lai ikvienam interesentam atklātu ne tikai rudens sievišķības noslēpumus, bet iepazīstinātu jau arī ar nākošās pavasara-vasaras sezonas tērpiem.

Nevajadzētu baidīties arī no uzdrīkstēšanās, piemēram, izteiktām piedurknēm, kas vēl joprojām, vasaras atskaņās, ir populāras un sievietes auguma aprises vizuāli padara pievilcīgākas, sašaurinot vidukli un palielinot plecu daļu.

Drosmīgākās rīdzinieces noteikti var izvēlēties arī daļēji caurspīdīgus audumus, kas kopā ar paaugstināta vidukļa apakšveļu vai bodiju sievietes tēlu padarīs jutekliski sievišķīgu.