Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

Puče ar Valteru pārceļas uz 360TV

NENOGREMDĒJAMS. Sporta funkcionāriem arī šosezon nāksies vien pieciest žurnālista Armanda Pučes aso mēli – no nākamās trešdienas viņš dzels 360TV ēterā © Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā jaunās sezonas atklāšanas pasākumā ar saviem jaunumiem iepazīstināja televīzijas kanāli 360TV un STV Pirmā!, ko veido Lattelecom grupas uzņēmuma Media 360 komanda.

Pats skaļākais jaunums - sporta raidījums Hat Trick, ko vadīs popularitāti iemantojusī komanda Armands Puče un Valdis Valters. Kā zināms, šis atraktīvais tandēms līdz šim TV6 ēterā vadīja raidījumu Overtime, taču pēc vispārzināmā skandāla ar koncerna MTG liegumu Armandam Pučem komentēt KHL spēles komanda mainījusi pajumti. Armands stāstīja, ka nosaukums Hat Trick radies «okultiskā seansā pilnmēness iespaidā», bet kā tā latvisko versiju piedāvāja nosaukumu Cepuri nost. 360TV ēterā tas būs skatāms pēc nedēļas, 30. augustā, pulksten 21. Raidījums tiks veidots it kā no sportistu ģērbtuvēm, kurās pēc aizraujošām spēlēm emocijas vienmēr sit augstu vilni, tiek svinētas uzvaras vai gluži otrādi - saņemti skarbi vārdi no trenera. Armands iejutīsies trenera lomā, savukārt Valdis būs kā komandas kapteinis, kurš pārraudzīs un, ja nepieciešams, lauzīs spēles gaitu. Raidījumā parādīsies arī jauns spēlētājs - allaž atraktīvais un elegantais sporta kluba īpašnieks Brunis («Mēs būsim trīs, mūsu kolēģis šobrīd kārto darba atļauju»). Šī trijotne tiksies ar populāriem sportistiem, meklēs neparastus rekordus, arī baumas un skandālus. «Uz raidījumu netiks aicināti Maikls Džordans, Lionels Mesi un Lebrons Džeimss, visi pārējie vienmēr būs gaidīti viesi,» ar nopietnu sejas izteiksmi klāstīja Armands.

No 360TV jaunumiem minams arī aktiera Intara Rešetina vadītais Sapnis par Ameriku, kā arī sacensību šovs Blonds un vēl blondāks ar Rihardu Leperu, kas ekrānos būs redzami Hobiju sestdienās. Oktobrī Intars Rešetins skatītājus vedīs pēc lielā sapņa par Ameriku - viņš devies uz Ņujorku, Losandželosu un Maiami, lai satiktu Miku Ozoliņu, Žaneti Skaruli, Ellu jeb Elīnu Fūrmani, Grietu Baštiku ar vīru Miku Lasmani, Alisi Trautmani, Luīzi Salmgriezi un citas zināmas latvju personības, kuras pārcēlušās uz dzīvi Amerikā. Savukārt Rihards ar Nauri bija devušies uz Odesu, lai ceļā tiktu galā ar vairāk nekā 50 neparastiem uzdevumiem, kā arī viens otru izaicinātu uz pavisam trakām sacensībām - šis raidījums ir skatāms jau no 19. augusta.

Savukārt kanālā STV Pirmā! pie skatītājiem dosies divi jauni pārvērtību šovi - Latvijā vēl nebijis sociālais šovs Caur ērkšķiem uz..., kas palīdzēs nostāties uz kājām dzīves nelutinātām sievietēm, kā arī Ievas jaunās pārvērtības. Pirmajā no minētajiem desmit sievietēm būs iespēja mēneša laikā būtiski uzlabot dzīves kvalitāti. Ērkšķi bijuši šo sieviešu ikdiena - dalībnieces iepriekš piedzīvojušas vardarbību, bijušas spiestas cīnīties par izdzīvošanu, pārkāpušas likumu, cietušas no atkarībām, bet nu ir gatavas mainīt dzīvi: viņas dosies izbraukumos, apmeklēs nodarbības, piedalīsies dažādās aktivitātēs, ka arī ekspertu vadībā iegūs noderīgas zināšanas par skaistumkopšanu, veselīgu dzīvesveidu un personības pilnveidošanu. Šovs meklēs atbildi, vai mēneša laikā sieviete var iegūt jaunu tēlu un pamatu jaunai dzīvei. To vadīs rokeris Jānis Bukums, kurš uzskata - ja vien šāda vēlme ir, mēnesis ir pietiekami ilgs laiks. Savukārt Ievas jaunās pārvērtības palīdzēs sievietēm mainīt ne tikai savu ārieni, bet arī iekšējo pasauli. Dalībnieces pucēs un lolos labākie pašmāju stilisti, savukārt profesionāli dzīves skolotāji palīdzēs atgūt prieku un ticību saviem spēkiem. Raidījumu vadīs trīs raganas jeb ekspertu komanda - psihologs, stila eksperts, kā arī pieredzē dalīsies un pārmaiņām iedvesmos kāda sabiedrībā zināma personība, kura reiz bijusi raidījuma varonei līdzīgā situācijā.