Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

KAS INTERESANTS TV PROGRAMMĀ: Glups un vēl glupāks

KĀ TAD TĀ? Iepazīšanās šovu Kailā pievilcība vada dažādu televīzijas raidījumu vadītāja, producente un žurnāliste Anna Ričardsone. Diemžēl vada to pilnībā apģērbta © Publicitātes foto

Populārās filmas Stulbs un vēl stulbāks pārfrāzējums nāca prātā ik brīdi, šīs nedēļas TV programmu pārlapojot. Iespējams, ka pie vainas nepareizais noskaņojums, bet iespējams, ka ne tas vien…

Pēc dažādiem randiņiem pa pliko un iepazīšanās šoviem uz dullo jau šķita, ka nekas glupāks vairs nevar būt. Kāpēc ne, var gan! Lūk, Kanālā 2 no šīs pirmdienas pēc pulksten 23 varēs skatīt jaunu šovu Kailā pievilcība. «Kā būtu, ja pirms randiņa varētu apskatīt otru cilvēku tuvāk - no pēdām līdz krūtīm - pilnīgi kailu? Kanāls 2 piedāvā iepazīšanās šovu Kailā pievilcība (Naked Attraction), kurā dalībnieki ļauj smalki aplūkot savu ķermeni! Bez aizspriedumiem, bez retušējuma. Soli pa solim - no lejas uz augšu - priekškars pacelsies!» - tā tiek pieteikts jaunais iepazīšanās šovs. Katrā raidījumā piedalās seši cilvēki: sievietes vai vīrieši, kas vēlas iepazīties un tā vārdā ir gatavi nomest visu lieko un parādīt sevi potenciālajam randiņu partnerim pilnīgi kailu. «Seši kaili cilvēki stājas viena priekšā, un tieši šis viens izvēlēsies - tieši kuru viņš gribēs redzēt arī apģērbtu. Kailie ķermeņi gan tiek atklāti pamazām - no apakšas uz augšu. Pēc katras atklātās zonas viens no dalībniekiem no tālākās iepazīšanās spēles tiek izslēgts, kamēr nonāk līdz uzvarētājam - tam vienīgajam, kurš dosies uz randiņu ar visām drēbēm.» Absolūti lieka starpspēle - vispirms vajadzēja kameru priekšā vienkārši nokniebties un tad arī varētu domāt, kurš ar kuru dosies uz randiņu. Lai gan - droši vien ir arī kāds šovs tieši pēc šāda scenārija.

LTV7 no šodienas turpmāk darbdienās pulksten 18.05 rādīs jaunu krievu seriālu Strādāju tiesā. Šis ir stāsts par tiem, kas neievēro bausli «netiesā, un tu netiksi tiesāts», jo tiesāšana ir viņu profesija. Seriāla sižets ir aptuveni šāds. Parastā rajona tiesā, kur tiek realizēta kadru atjaunošanas programma, par tiesnesi norīkots nupat Juridisko fakultāti beidzis zaļš gurķis. Kolēģi nesaprašanā, jo gurķim nav operatīvā darbinieka pieredzes. Toties viņam ir spīdošas teorētiskās zināšanas, piemīt analītisks prāts un nesavtība. Kā jau ikvienā darba kolektīvā, tiks risinātas personiskās problēmas un vērptas intrigas.

Ja par nopietnākām lietām, tad 360TV šodien pulksten 15.40 rubrikā Cilvēkstāsti piedāvā filmu par Deividu Boviju. Slavenā un nu diemžēl citos mūzikas laukos aizgājušā dziedātāja firmas zīme ir viņa īpatnējais balss tembrs, taču Bovijam ir daudzi talanti, tostarp aktiera dotības, kuras viņš spilgti apliecinājis filmā Labirints, kurā Bovijs tēlo galveno - Rūķu karaļa - lomu. Interesanti, ka uz to pretendēja arī tādi vīri kā Prinss, Maikls Džeksons un Miks Džegers. Biogrāfiskā filma par Deividu Boviju sniegs iespēju piekļūt mūziķa personīgajai kostīmu garderobei, butaforijām, skatuves dekorācijām, piemiņas lietām un citām aizkulišu būšanām, kas ļaus padziļināti izpētīt viņa personību, kas ekstravaganti ietekmējusi pat vairāku paaudžu domāšanu, muzikālo gaumi un dzīvesstilu.

Savukārt spraigu filmu cienītājiem vajadzētu sev izbrīvēt brīvu trešdienas vakaru. TV6 pulksten 22 rāda trilleri 12 raundi 2. Ātrās palīdzības feldšeris Niks Malojs tiek iesaistīts bīstamā spēlē, kurā ir ducis nāvējošu raundu ar atriebties kāru maniaku, ar kuru mediķis reiz jau sastapies. Pirms nav par vēlu, Nikam jānoskaidro, kāda suņa pēc minētais maniaks viņam ir piesējies. Savukārt LNT pulksten 22.25 rāda drāmu Leģenda. 60. gados visu Londonu terorizēja slavenākie un visu laiku nežēlīgākie gangsteri - dvīņubrāļi Kreji. Šī filma ir stāsts par brāļu ceļu uz virsotnēm un arī krišanu no troņa. Ja jāizvēlas, tad apskatnieks tomēr liktu kārti uz TV6 piedāvājumu.

Ļaudis joprojām seko līdzi dažādiem ziepjainiem seriāliem, un arī viņiem šonedēļ būs savs prieciņš. Sākot no 11. augusta, piektdienu rītos pulksten 8.35 LTV1 ēterā varēs vērot romantiskās daudzsēriju filmas Sirds likums trešo un noslēdzošo sezonu. Šī ir ASV - Kanādas daudzsēriju filma, kas tapusi pēc rakstnieces Debijas Makomberas tāda paša nosaukuma romāna. Interesanti, ka tā filmēta no 2013. līdz 2015. gadam Kanādas pilsētā Vankūverā, lai gan tiek atainots, ka filmas darbība notiek Vašingtonas štatā ASV. Olīvijas lomu atveido populārā amerikāņu aktrise un modele, arī uzņēmuma L’Oreal personība Endija Makdauela, bet Džeka lomā iejuties ne mazāk zināmais kanādiešu aktieris Dilans Nīls. Savukārt TV6 piektdienās pulksten 22 sāks rādīt jaunu seriālu Aklā zona. Taimskvērā tiek atrasta liela soma, un ir pamats satraukties, ka tās saturs varētu būt ļoti bīstams. Atverot rāvējslēdzi, no somas izkāpj sieviete - kaila, visa miesa noklāta tetovējumiem, samulsusi, bet ne nobijusies. Sieviete neko neatceras - ne par sevi, ne zīmējumiem un rakstiem uz auguma. Pirmais saprotamais tetovējums, ko pamana FIB, ir FIB aģenta Kurta Vallera vārds, taču viņam nav ne mazākās nojausmas, kā viņš varētu būt saistīts ar šo sievieti. Pa vienam vien tiek pētīts katrs tetovējums un atklāta tā nozīme. Katrs no tiem atklāj aizvien jaunas lietas - atcerēties vai pēkšņi apjaust kādas prasmes, palīdz novērst vai atrisināt noziegumus.

Sporta fanu skati nedēļas garumā būs piekalti Londonā notiekošajam pasaules čempionātam vieglatlētikā - to vakaros tiešraidē rāda LTV7. Grūti pateikt, kad šīm pārraidēm pieslēgties tiem, kas skatās sacensības nevis sporta dēļ, bet tikai tāpēc, lai no mūsējiem sagaidītu kādu spožu bļembaku. Varbūt otrdien, kad sieviešu šķēpmešanas finālā vajadzētu būt Madarai Palameikai? Tā, protams, varētu būt, taču visticamāk lielāka intriga būs par to, vai tabulā augstāk par Madaru nebūs jaunā Anete Kociņa…