Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS. Ieskaties - aktuālākie kultūras, mākslas, izklaides notikumi līdz 14. jūlijam

© Publicitātes, Raimonds Birkenfelds

Uzzini, kādi aktuālākie kultūras, mākslas, izklaides un aktīva dzīvesveida notikumi ir baudāmi laika posmā no 7. līdz 14. jūlijam.

8. jūlijā no plkst. 11 Liepājas promenādē norisināsies Jūras svētki, kuru laikā bērniem piedāvās skoloties Mazajā jūras akadēmijā, savukārt aktīvās dzīves piekritējiem piedalīties netradicionālajās sporta spēlēs un Jūrasbraucēju kuršu vikingu liellaivu sacensībās. Muzikālo baudījumu sniegs «Carnival Youth» un Ivo Fomins, savukārt vakara daļā priecēs Normunds Rutulis un Jersikas orķestris.

Publicitātes, Raimonds Birkenfelds

8. jūlijā, sākot no plkst. 16.30, Dikļu pilī notiks Sajūtu festivāls. Krāšņais mūzikas notikums papildināts ar gastronomisko baudījumu. Festivālā piedalās bērnu vokālā studija «Knīpas un Knauķi», ģitāras virtuozs Kaspars Zemītis, pianists Vestards Šimkus, mūziķis un komponists Reinis Sējāns, Elza Rozentāle un grupa «Jumprava».

Rīgas kinostudijas muzikālā filma «Vajadzīga soliste!» šovasar atgriežas pie skatītājiem kā jautra un izklaidējoša brīvdabas dziesmu spēle, kurā stāstīs un dziedās viens no kinofilmas toreizējiem dalībniekiem - dziedātājs Imants Vanzovičs, kuram palīdzēs aktieri Jānis Skanis, Raimonda Vazdika, Jānis Mūrnieks, kā arī dziedātāji Ginta Krievkalna, Karīna Laugale, Artūrs Biķernieks un Aleksis Vanzovičs. «Vajadzīga soliste!» izrādes notiks 7. jūlijā Jēkabpils estrādē, 8. jūlijā Alūksnes estrādē, 14. jūlijā - Tukumā, Durbes estrādē, un 15. jūlijā Liepājā, «Pūt, vējiņi!» estrādē. Nelabvēlīgu laika apstākļu gadījumā izrāžu norise tiks pārcelta uz kultūras namu telpām.

8. jūlijā no plkst. 10 līdz 16 Kalnciema kvartāla tirgus laikā tiks atzīmēta ikgadējā Kuldīgas diena, kuras ietvaros viesosies Kuldīgas novada tirgotāji un amatnieki. No plkst. 14 līdz 15 uzstāsies kamerkoris «Rāte» un Valdis Zilveris. Ieeja bez maksas.

14, jūlijā plkst. 22 Kuldīgas estrādē uzplauks dzejnieka Jāņa Petera tautā iemīļotās teātra dziesmas Latvijas populāru mūziķu sniegumā koncertuzvedumā «Bez teātra mēs nevaram...» Biļetes iegādājamas Kuldīgas kultūras centrā, «Biļešu paradīzes» kasēs un www.bilesuparadize.lv. Koncerta dienā no plkst. 20 biļetes varēs iegādāties arī Kuldīgas estrādē.