Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

IESKATS TV programmā: Vimbldona, Vīne un 1955. gads Parīzē

KRIMINĀLA VIDE un intrigas pagājušā gadsimta vidū Parīzē – jaunajā detektīvseriālā Komisārs Megrē galvenajā lomā ir slavenais britu aktieris Rovans Atkinsons. Scenārijs veidots, balstoties uz beļģu rakstnieka Žorža Simenona kriminālromānu Megrē izliek lamatas © Publicitātes foto

Sporta spēļu skatītājiem šīs nedēļas galvenais notikums būs Vimbldonas tenisa turnīrs, kam varēs sekot līdzi tiešraidēs. Mistera Bīna fanus gaida pārsteigums – populārais britu aktieris komisāra Megrē lomā šķetinās baisas slepkavības. Bet romantikas cienītāji vienu vasaras nakti varēs izbaudīt Šēnbrunnas pils dārzā Vīnē.

No šodienas Latvijas Televīzija (LTV) saviem skatītājiem piedāvā ekskluzīvu iespēju sekot līdzi mūsu sportistu - Aļonas Ostapenko, Anastasijas Sevastovas un Ernesta Gulbja - spēlēm prestižajā Vimbldonas tenisa turnīrā, kas notiks no 3. līdz 16. jūlijam un kura balvu fonds šogad ir 31,6 miljoni britu mārciņu. Spēles būs vērojamas kanālā LTV7, un ir plānots pārraidīt visas Latvijas tenisistu spēles, kuras būs pieejamas satelīta tiešraidē. Precīza informācija par Latvijas sportistu spēļu laikiem un pārraidēm LTV7 būs operatīvi pieejama Sporta studijas sociālo tīklu kontos un televīzijas programmā LTV mājaslapā.

Savukārt LTV7 šovakar pulksten 20.10 piedāvā jaunā dokumentālo filmu cikla Brazīlija - dabas vēsture 1. sēriju. Piecās sērijās būs pieci dažādi reģioni, ainavas, vide un tās iedzīvotāji. Katrā sērijā skatītāji tiks vesti ceļojumā pa burvīgām ainavām un tiksies ar harismātiskām un mazpazīstamām dzīvnieku sugām, to cīņu par izdzīvošanu un apskaužamo pielāgošanās spēju.

Šomēnes katru nedēļu TV6 skatītāji varēs baudīt kāda oskarota vai citādi visnotaļ spīdoša aktiera sniegumu trīs vakarus pēc kārtas. Katru nedēļu būs sava zvaigzne un gan pirmizrādes, gan skatītāju mīlestību jau iemantojušas filmas. Šonedēļ galvenajā lomā - Oskaram, Zelta globusam un BAFTA kino balvai nominētais Liams Nīsons. Šova

kar pulksten 22.05 - Nolaupītā 3 (Taken 3), rītvakar pulksten 22.35 pirmizrāde fimai Pastaiga starp kapakmeņiem (A walk among the tombstones) un 5. jūlijā pulksten 22 - Tiešais reiss (Nonstop).

Savukārt humora ceturtdienās TV6 jūlijā būs kopā ar komēdiju liemeistaru Zaku Galifanaku, un šajā ceturtdienā pulksten 22.05 skatītāju uzmanībai tiks piedāvāta filma Kampaņa: vēlēšanu cirks (The Campaign), kurā viņa partneris ir diviem Zelta globusiem nominētais Vils Ferels.

Piektdien pulksten 21.15 LTV1 ēterā pirmizrādi piedzīvos detektīvseriāls Komisārs Megrē ar slaveno britu aktieri Rovanu Atkinsonu galvenajā lomā. Šoreiz gan ne kā misteru Bīnu, bet komisāru Megrē. Pirmās sērijas - Komisārs Megrē izliek lamatas (Maigret: Night at the Crossroads, 2017) - darbība notiek 1955. gadā Parīzē. Četras jaunas sievietes tiek līdz nāvei brutāli sadurtas. Prostitūta vai šuvēja - šķiet, slepkavam nav principu, kā izvēlēties savus upurus. Vien teju nebūtiska nianse - visas nogalinātās sievietes ir brunetes. Komisārs Megrē asredzīgi uztausta iespējamā slepkavas psiholoģisko portretu, soli pa solim šķetinot visu slepkavību risinājumus.

Otrā sērija - Komisārs Megrē: mirušais - nākampiektdien tajā pašā laikā.

Sestdienas vakarā - pulksten 23.10 - LTV1 piedāvā noskatīties Holivudas zvaigznes Džordža Klūnija pirms sešiem gadiem uzņemto drāmu Marta īdas (The Ides Of March). Džordžs Klūnijs ir filmas režisors, scenārija līdzautors un galvenās lomas atveidotājs, un tas ir aizraujošs stāsts par ambīcijām, uzticību, nodevību un atriebību.

Bet nedēļas izskaņā - svētdien pulksten 22.15 - LTV1 aicina uz Vasaras nakts koncertu Šēnbrunnas pilī 2017. Kopš 2004. gada romantiskie brīvdabas koncerti Šēnbrunnas pils dārzos Vīnē kļuvuši par ikgadēju tradīciju. Koncerti, kuri skatītājiem un klausītājiem pieejami bez maksas, veidoti, lai popularizētu klasisko mūziku, radot tai mūsdienīgu un pieejamu tēlu.

***

PĒDĒJĀ IESPĒJA

Sapņojat par mūziķa karjeru, bet nepaguvāt pieteikties X Faktoram? Nekas vēl nav beidzies! TV3 aicina jauniešus un vokālās grupas (sākot no 16 gadiem) uz noklausīšanos internetā xfaktors.lv, kur vēl līdz 16. jūlijam tiek dota pēdējā iespēja parādīt savu talantu