Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

Zeltiņš: "Prāta vētras" koncerts bijis labāks par "Coldplay" uzstāšanos

© facebook.com/ Renārs Zeltiņš

Allaž atraktīvais un pozitīvais latviešu šovmens un pasākumu vadītājs Renārs Zeltiņš pavisam nesen kopā ar laulāto draudzeni Ievu devās uz leģendārās grupas "Coldplay" koncertu Gēteborgā. Kā viņiem tur klājās, un kuras latviešu grupas koncerts viņu spējis sajūsmināt vairāk, Renārs Zeltiņš aprakstījis sociālajā tīklā facebook.

Otrdien publicētajā ierakstā Renārs aprakstījis ne vien to, kā izskatījusies pasākuma norises vieta, cik grandiozs bijis koncerts, bet arī veltījis neviltotu atzinību pašmāju mūziķiem.

"Esmu bijis tikai uz pāris patiešām grandioziem, gigantiskiem koncertiem mūžā.
Ir jāsakrīt daudziem, svarīgiem aspektiem, lai varētu pateikt, ka tas bija labākais koncerts manā mūžā. Tas objektīvi bija ļoti ļoti labs koncerts, bet subjektīvi Prāta Vētra Liepājā bija labākais, ko esmu redzējis un jutis. Pagaidām, lai tā arī paliek!," savā recenzijā piebilst šovmens.

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Frenars.zeltins%2Fposts%2F795149367312457&width=500" width="500" height="664" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowTransparency="true"></iframe>