Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Izklaide

Drīzumā gaidāms otrs brauciens ar kuģīti maršrutā "Jelgava – Majori – Jelgava"

© Publicitātes foto

Sestdien, 8.jūlijā, kuģis “Jūrmala” aicina doties braucienā pa Lielupi no Jelgavas līdz Majoriem Jūrmalā. Brauciens sāksies Jelgavā no piestātnes pie gājēju tilta “Mītava” Driksas upes krastā pulksten 10, bet atgriešanās Jelgavā plānota pulksten 19.30.

Kuģis “Jūrmala”, kas vasaras sezonas laikā piedāvā braucienus pa Lielupes un Driksas ūdeņiem Jelgavā, turpina organizēt braucienus pa Lielupi maršrutā Jelgava - Majori - Jelgava. Otrais brauciens norisināsies jau sestdien, 8.jūlijā, pulksten 10.00 no kuģīšu piestātnes Jelgavā. Pēc pirmā brauciena, kas norisinājās 16.jūnijā, tika saņemtas pozitīvas atsauksmes un pamudinājums turpināt braucienus, tādējādi simboliski atdzīvinot tradīciju, kad no Jelgavas pa ūdens ceļiem kuģīši ikdienā devās uz Jūrmalu un atpakaļ.

Brauciens sāksies pulksten 10 Jelgavā no piestātnes Driksas upes krastā pie gājēju tilta “Mītava”. Jūrmalā, Majoros, plānots ierasties pulksten 13.30 un līdz pulksten 16 brauciena dalībniekiem paredzēts brīvais laiks, lai apskatītu kūrortpilsētas centru. Pulksten 16 tiks uzsākts ceļš atpakaļ uz Jelgavu, kur ierašanās plānota ap pulksten 19.30.

Brauciena maksa vienai personai ir 20 EUR, pirmskolas vecuma bērniem līdz 6 gadu vecumam bez maksas. Rezervēt vietu braucienā, kā arī uzzināt plašāku informāciju par braucienu var zvanot pa tālruni 29578329.