Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Andrim Kivičam šodien 40. dzimšanas diena!

© F64

Grupas «Z-Scars» solists, «Rīga TV24» raidījuma «Rampas ugunis» vadītājs, kā arī triju bērnu tētis Andris Kivičs 30. maijā svin 40. jubileju.

40. dzimšanas dienu mūziķis plāno svinēt tuvāko lokā jeb, kā viņš pats saka - asinsradinieku kompānijā. «Domāju, ka dosimies uz «Riga Sunset Lounge» restorānu. Tā ir brīnišķīga vieta ar skatu uz Daugavu,» par svinību plāniem stāsta Kivičs. Mūziķis beidzamajos gados ievēro arī kādu interesantu dzimšanas dienas tradīciju, kad pārbauda, cik reižu viņš var pievilkties pie stieņa. Smejoties gaviļnieks atzīst, ka ar katru nākamo gadu var redzēt, cik dramatiski krītas šis rādītājs. «Kad man palika 38, varēju pievilkties 25 reizes. Šaubos, ka šogad pat 20 izspiedīšu,» nosaka jubilārs.

Dzimšanas diena dziedātājam asociējas ar maijpuķīšu ziedēšanas laiku, kā arī ar jaukām bērnības atmiņām par kopā būšanu ar draugiem: «Padomju laikā uz Matīsa ielas manā dzimšanas dienā varēja dabūt pepsikolu. Nezinu, kāpēc tieši tajā laikā, varbūt tādēļ, ka skola beidzās, bet atceros, kā gaidīju klasesbiedrus, un tad mēs visi kopā baltās zeķītēs skraidījām. Neviens ne ar vienu nemanipulēja, nemeloja un neizmantoja, neviens vēl nebija pieaudzis. Mēs nesarunājāmies savā starpā kāda izdevīguma dēļ, bet gan tāpēc, ka gribējām pavadīt kopā laiku,» ar bērnības atmiņām un atziņām dalās gaviļnieks.

Andri, sveiciens skaistajā jubilejā!