Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: No attiecībām brīvā Evija Skulte zaudē derībās

© F64

Maijs ir laiks, kad pārmaiņas notiek ne tikai dabā, bet arī televīzijas ekrānos, jo pie skatītājiem atgriežas TV3 seriāls «Viņas melo labāk». Nacionālā teātra aktrise Evija Skulte, kas seriālā atveido seksīgo skaistuli Martu, atklāj, kas viņas varoni gaida seriāla piektajā sezonā, kā arī izstāsta, kā zaudējusi derībās.

Kā var Martu nezināt!

««Viņas melo labāk» joprojām paliks kā vasaras seriāls. Ja šo seriālu rādītu visu cauru gadu, tad nebūtu aktualitātes. Cītīgi strādājot, mēs varētu nodrošināt sērijas gada garumā, jo filmējam materiālu vienu sezonu uz priekšu un ir ieplānotas vēl daudzas sezonas. Iespējams, ja mūsu seriāls būtu televīzijas ekrānos arī rudenī, tad vasarā neviens to neskatītos. Ziemā televizoru skatās daudz vairāk nekā vasarā, tādēļ mums ir grūtāk noturēt reitingus. Cilvēki vasarā brīvo laiku vairāk pavada pie dabas, nevis pie televizora ekrāna. It sevišķi augsti reitingi mūsu seriālam ir internetā, jo ļoti daudzi arī ieslēdz «TVPlay» un noskatās «Viņas melo labāk» vēlu vakarā, atgriežoties no pludmales vai citiem vasaras baudīšanas pasākumiem. Interesanti, ka bērni ir ļoti iemīļojuši «Viņas melo labāk». Bērniem vasarā ir brīvlaiks, tādēļ viņiem ir laiks, kad noskatīties jaunākās sērijas. Bērni un jaunieši ir ļoti iecienījuši latviešu seriālus, arī «UgunsGrēku». Man tas šķiet mazliet dīvaini, ka jebkurš bērns no 10 līdz 15 gadiem zina, kas ir Marta, jo «Viņas melo labāk» ir paredzēts nobriedušākai mērķauditorijai,» par seriāla popularitātes fenomenu spriež Evija Skulte.

Nejaucas citu dzīvē un nav atriebības kāra

Taujāta, vai arī reālajā dzīvē viņai iepirkšanās jeb veikalu ķemmēšana ir tikpat nozīmīga kā seriāla varonei Martai, aktrise atzīst, ka iepirkties sanāk ļoti reti.

«Martai skraidīšana pa veikaliem ir bauda, kamēr man tā ir problēma un ne tik ļoti iemīļota nodarbe. Nav tā, ka es draudzenēm rādu katru iegādāto somiņu. Domāju, ka ļoti daudzi cilvēki uzskata, ka dzīvē es esmu tieši tāda pati kā Marta. Bet tā vis nav! Es tik ļoti nejaucos citu dzīvē, jo vienkārši neatliek tam laika. Martai, šķiet, visam pietiek laika - strādāt, nokārtot attiecības ar draudzenēm un līdzcilvēkiem un vēl atriebties. Es neesmu atriebīga, impulsīva un tik viegli uzliesmojoša kā mana attēlotā varone. Marta ir ļoti viltīga un bieži melo, lai izspruktu sveikā. Es dzīvē krietni retāk meloju, esmu arī atklātāka, tiešāka un nosvērtāka. Piedzīvojumu kāre gan mums abām ir kopīga, tāpat kā radošums un izdomas bagātība. Martai ir svarīgi nepalikt zaudētājos, kamēr es nebaidos uzvaru atdot arī kādam citam. Manā dzīvē reti ir situācijas, kad palieku zaudētājos. Bet, ja tā gadās, man tā nav nenormālā sāpe. Es tiešām ar zaudējumu varu samierināties, domājot, ka tā varbūt arī labāk. Spēja zaudēt gan nenozīmē padošanos un to, ka es pārstāju cīnīties. Nekad nevajag sašļukt un domāt, ka esi slikts, ja neesi varējis kaut ko izdarīt. Sevi novērtēt iemācies, ejot gadiem un iegūstot dzīves pieredzi. Dzīvē līdzīgi kā kāršu spēlē paiet laiks, kamēr cilvēki iemācās zaudēt. Mācēt zaudēt ir ļoti laba īpašība, jo tu nesajūc prātā, nekrīti histērijā un otru nenogalini tikai tāpēc, ka viņš ir uzvarējis. Vienmēr būs gan zaudētājs, gan uzvarētājs,» paralēles ar savu seriāla varoni akcentē aktrise.

Attiecības tikai tāds joks vien ir

Aktrise atklāj arī, ka Marta jaunajā «Viņas melo labāk» sezonā turpinās iesaistīties romantiskās attiecībās un viņas dzīvē vieta atradīsies gan vīram, gan mīļākajam. Evijai Skultei tiek taujāts, vai ir iemesls arī viņu pašu apsveikt ar jaunām attiecībām, jo sociālajā vietnē «Facebook» kāds vīrietis, vārdā Kaspars Zukmanis, norādījis savu attiecību statusu, kas virtuāli liecina, ka aktrise ir viņa jaunā draudzene.

«Virtuālās attiecības ar Kasparu Zukmani ir joks. Arī mans teātra kolēģis Kristians Kareļins ir norādījis, ka man ar viņu ir izjukušas attiecības. Pirms dažām dienām ar draudzenēm noslēdzu derības, kurās bija iejaukts arī Zukmanis. Lieki piebilst, ka derībās es zaudēju, un tādēļ virtuālajā pasaulē nācās palaist visādus jokus, kas nav patiesība. Tas gan no jauna apliecina to, ka virtuālajā pasaulē jebkurš no mums var ielikt jebkādu informāciju, kurai ne vienmēr ir jātic. Es ceru, ka drīz šis joks nokārtosies un neviens vairs neko tādu nepadomās. Ar Kasparu Zukmani, protams, esam pazīstami, bet ne jau starp mums ir kas vairāk. Šobrīd es joprojām esmu meklējumos un man nav nopietnu attiecību,» vaļsirdīgi atklāta ir Evija Skulte.