Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

UZZINI, kādas ir sezonas aktuālākās frizūru tendences

© Publicitātes foto

Kā katru sezonu, arī šogad Schwarzkopff Professional starptautiskā stilistu komanda ir apkopojusi modes pasaules aktualitātes un piedāvā šīs sezonas aktuālākas frizūru tendences. Tām iedvesma gūta no mūzikas, mākslas, politikas, vēstures un, protams, modes.

Gluži tāpat kā visas mākslas formas, arī mode neatrodas vakuumā. Tā ir reāla mirkļa izpausme laikā - krustceles, kurās saplūst dažādas dinamiskas ietekmes no mūzikas, vēstures, zinātnes, tehnoloģijas un kultūras. Tās atsaucas uz pagātni, lai mainītu šodienu, un - rada pilnīgi jaunu nākotni. Tieši tendences, kas iemieso unikālo konkrētā laika garu, padara modi tik aizraujošu.

TENDENCE NR. 1 - PĀRPILNĪBA (OPULENT)

Šajā sezonā modes skatēs dominē tveicīgs, juteklisks un izsmalcināts glamūrs, kaislība, pievilcība un dinamiska elegance. Tieši tāda ir 207. gada stila panākumu atslēga. Iedvesmojoties no 50. gadu valdzinošajām filmu zvaigznēm un modes galvaspilsētas Franču Rivjēras, Schwarzkopff Professional piedāvā 21. gadsimta versiju - pavedinošas un sievišķīgas cirtas, ar šķidro laineri veidotas kaķacis, izteikti sārtas lūpas un tumši piesātinātas krāsas nagus.

PAVEDINOŠAS un sievišķīgas cirtas, juteklisks un izsmalcināts glamūrs - Opulent iemieso 50. gadu pievilcīgo eleganci / Publicitātes foto

TENDENCE NR. 2 - NEPĀRSPĒJAMĀS IKONAS (BEAT ICON)

Šai tendencei par iedvesmu kļuvusi agrīno 60. gadu paaudze, kas savā imidžā centās atdarināt ikonisko aktieri un oriģinālo dumpinieku Džeimsu Dīnu, mākslinieku un popārta meistaru Endiju Vorholu un rokgrupu Velvet Underground. Tā arī atspoguļo mūžīgās 20. gadsimta stila ikonas, izceļot tīras griezuma līnijas, vienkāršu eleganci, bikses ar apgrieztiem galiem un melnbaltas svītras.

MŪŽĪGI urbānā noskaņa no pagājušā gadsimta 60. gadiem - tāda ir tendence Beat Icon, kas godina kulta paaudzi / Publicitātes foto

TENDENCE NR. 3 - SPILGTAS, PIESĀTINĀTAS KRĀSAS (COLORAMA)

Ietekmējoties no futūristiskās Tokijas modes un stila rajona Harajuku ielu kultūras, kas šajā sezonā ietver visu aktuālo - grafiskas formas un eksperimentālus krāsu savienojumus -, Schwarzkopff Professional piedāvā pilnīgi jaunu tendenci, kas apvieno sevī dumpīgo panku attieksmi un izteiktus krāsu toņus. Colorama ir neierastu krāsu kaleidoskops, kas pieļauj krāsu sadursmi - to jaukšanu un nesaskaņošanu.

SATRIECOŠA, jautra, eksperimentāla un futūristiska - tāda ir šīs sezonas drosmīgākā tendence Colorama. Tā apvieno panku attieksmi un Tokijas ielu kultūru / Publicitātes foto