Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

4. MAIJĀ. Mežaparks: Vasara ir klāt – nāc un nosvini!

VASARAS IZPRIECAS. Pēc garās un drūmās ziemas cilvēki ir noilgojušies pēc saules siltuma un vasarā vien izbaudāmiem priekiem. Mežaparks aicina nākt ne tikai uz svētkiem, lai kopā kārtīgi izdauzītos un izlustētos, bet arī ikdienā, lai saņemtu spirgta gaisa šalti © Publicitātes foto

Ar aizraujošām un mazliet neparastām aktivitātēm visai ģimenei 4. maijā no plkst. 12 līdz 16 Rīgas lielākajā un zaļākajā parkā – kultūras un atpūtas parkā Mežaparks – noritēs lielā vasaras sezonas atklāšana Neparastais Mežaparks.

Rīga - mežu pilsēta

Savā ziņā Rīga ir unikāla, jo ne tikai Latvija kopumā, bet arī tās galvaspilsēta ir viena no zaļākajām, ja ne pati zaļākā Eiropā. Nekur citur nav tik brīvi pieejami meži un neskaitāmie parki kā Rīgā. Rīdzinieki to novērtē, jo līdz ar pirmajiem saules stariem Mežaparks un citas zaļās atpūtas zonas ir piepildītas ar bērnu smiekliem, laiskiem pastaigu cienītājiem un sportiskiem ļaudīm.

Uzsākot jauno vasaras sezonu, SIA Rīgas meži, kas ir Mežaparka apsaimniekotāji, ir sarūpējuši svētkus, lai visi kopā mēs nosvinētu vasaras atnākšanu. Rīgas iedzīvotāji un viesi tiek aicināti iepazīties ar atpūtas un izklaides iespējām Mežaparka 2017. gada vasaras sezonā, izmantojot dažādus īpašos piedāvājumus un akcijas. Tās parka alejās nodrošinās parkā strādājošie uzņēmumi un citi entuziasti, kuru ikdiena ir cieši saistīta ar Mežaparku.

Šovi, mūzika un karnevāls

Šogad ar savu šovprogrammu uzstāsies radošās grupas Pārsteigumu karuselis kolektīvs, kas pārsteigs ar dažādiem tēliem no multenēm un pasakām. Šī programma jo īpaši patiks bērniem! Būs dažādas aktivitātes, no kurām masku darbnīca būs bezmaksas!

Zaļais teātris būs pārvērties par piedzīvojumu pasauli jaunākajiem pasākuma apmeklētājiem. Biedrība Reāls piedzīvojums aicina doties elpu aizraujošā ceļojumā apkārt pasaulei, pārvarot visdažādākos pārbaudījumus un iepazīstot pasaules malu malas.

Bērnu rotaļu pilsētiņā norisināsies jautras poniciklu sacensības trīs dažādās bērnu vecuma grupās. Blakus esošajā vasaras kafejnīcā, pērkot divus saldējumus, trešo varēs saņemt dāvanā!

Piedzīvojumu parkā Mežakaķis būs spēkā 50% atlaide ģimenēm. Jāpiebilst, ka Mežakaķis izaicina pārvarēt arī kādu pārbaudījumu - Slackline jeb līdzsvara lenti.

Pastaigājoties pa Janševska prospektu, varēs apskatīt un iegādāties sev tīkamas lietas amatnieku darinājumu tirdziņā. Deju studijas Just Dance Studio stendā būs iespēja piedalīties hiphopa deju meistarklasēs. Krustojumā pie kafejnīcas Elizabete norisināsies lielo karnevāla burbuļu šovs un radošās darbnīcas bērniem. Tāpat tiks piedāvāta pankūku un saldējuma degustācija un norisināsies dažādi konkursi un rotaļas.

Ufogolf disku golfs ir nomainījis savu atrašanās vietu, tāpēc visi ir aicināti izmēģināt jauno disku golfa laukumu par īpašām cenām. Turpat būs iespēja uzspēlēt spīdmintonu/krosmintonu un arī kādu pavisam jaunu sporta veidu Spikeball.

Jau otro sezonu Mežaparkā būs pieejama kartinga trase. Sezonas atklāšanas dienā visiem būs iespēja izbraukt ar kartu par puscenu!

Pie restorāna Daba Mamma no plkst. 14 varēs baudīt akordeona brīnišķīgo skanējumu.

Tieši 4. maijā Mežaparkā būs iespējams saņemt Vasara 2017 flaieri, kurā būs atrodami kuponi ar atlaidēm un īpašiem piedāvājumiem, ko izmantot visu 2017. gada sezonu. Tādējādi Mežaparka atrakciju apmeklējums visu vasaru sanāks lētāks.

Parka alejās būs iespējams piedzīvot vēl arī citus pārsteigumus, tāpēc nāciet, lai kopīgi atklātu vasaras sezonu Mežaparkā!

Vairāk informācijas www.rigasmezi.lv/lv/mezaparks vai meklējiet Facebook