Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide

UZMANĪBU: Tiek meklēts kāds īpašs auto

© Facebook

SIA „Amserv Motors” facebook ziņo, ka tiek meklēta 1992. – 1995. gada Toyota Corolla.

„"Amserv Grupa" šogad svin savu 25 gadu jubileju. Par godu šim notikumam tiek veidota vēsturiska filma. Uzņemšana norisinās gan Igaunijā, gan Latvijā. Fragmentā, kura filmēšana paredzēta Rīgā, šā gada 15. maijā, viena no lomām paredzēta vēsturiskai Toyota Corolla automašīnai.

Mēs meklējam modeli! Tādēļ aicinām atsaukties cilvēkus, kuru īpašumā ir 1992. - 1995. gada Toyota Corolla. Pieteikšanās termiņš līdz 27.04.2017.

Lai Jūsu auto nonāktu filmēšanas laukumā, tam jāatbilst šādām prasībām:

  • automobilim jābūt labā tehniskā un vizuālā stāvoklī ar teicami koptu salonu.
  • automobilim jābūt braukšanas kārtībā (jābūt atļaujai piedalīties ceļu satiksmē), jo būs jāpārvietojas no Krasta ielas uz Maskavas ielu un atpakaļ.
  • lai mēs varētu pārliecināties, par Corolla patieso stāvokli, automobiļa īpašniekam jāiesūta fotogrāfijas ar automobiļa eksterjeru un interjeru uz e-pastu: santa.berzina@amserv.lv

Pateicībā par dalību filmā "Amserv Motors" Toyota autocentrs, kas atrodas Rīgā, Krasta ielā 3, piedāvā konkrētajam automobilim savā servisā bez maksas veikt eļļas maiņu (oriģinālā Toyota eļļa, oriģinālais Toyota filtrs un meistara darbs) pēc iepriekšēja pieraksta,” raksta uzņēmums.