Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

Maira Brieža māsa atklāj, kā mainījusies viņas dzīve pēc brāļa uzvaras

© Ilze Zvēra/ f64 photo agency

Populārā boksera Maira Brieža māsa Santa Briede atklāj, ka pēc brāļa uzvaras mainījusies arī viņas dzīve, vēsta žurnāls "Privātā Dzīve".

Sieviete atklāj, ka pēc brāļa kļūšanas par WBC čempionu viņai uzradušies ļoti daudz draugu, kuri pirms M. Brieža cīņām viņai raksta vēstules un jautā par iespēju iegūt bezmaksas biļetes. ''Cilvēki nesaprot, ka ir organizatori, kuri pat Mairim neiedod biļetes uz cīņām, kurās viņš piedalās. Piemēram, uz Maira cīņu ar britu bokseri Valiliju arī pati sev pirku biļeti. Savukārt uz cīņu ar vācieti Huku Dortmundē devos ar busu - pavadīju ceļā 22 stundas,'' norāda Maira Brieža māsa.

Santa Briede arī stāsta, ka viņa nekad neesot lielījusies ar to, kas ir viņas brālis. Viņai Mairis ir tāds pats brālis, kā citiem cilvēkiem viņu brāļi un māsas. ''Man Mairis ir vienkārši brālis. Protams, ļoti lepojos ar viņa panākumiem. Visu, ko paveicis mans brālis, viņš izdarījis tikai ar savu darbu. Mairim nav bagātu radu vai galu, kas būtu viņu kaut kā bīdījuši uz priekšu. Jā, vairāki cilvēki viņu ir morāli atbalstījuši, taču lielāko darbu paveicis pats. Vienkārši darot,'' žurnālam "Privātā Dzīve" stāsta Santa.

Viņa arī min, ka reizēm gadās situācijas, kad abi ar brāli tiek noturēti par vīru un sievu. Santu ir uzrunājušas vairākas meitenes un jautājušas, kāpēc viņa visu laiku atrodas Maira tuvumā.

Jau vēstīts, ka 2. aprīlī nozīmīgāko uzvaru karjerā svinēja Latvijas vadošais bokseris Mairis Briedis (22-0, 18KO), kurš Vācijas pilsētā Dortmundē pēc punktiem pārspēja serbu izcelsmes vācu bokseri Muameru Hukiču jeb plašāk pazīstamu kā Marko Huku (40-4-1, 27KO) un izcīnīja WBC un IBO jostas pirmajā smagajā svarā (līdz 90,7 kilogramiem).