Otrdiena, 19.marts

redeem Jāzeps

arrow_right_alt Izklaide

Rīgā pulcēsies labākie mūsdienu deju dejotāji

Attēlam ir ilustratīva nozīme © Gints Ivuškāns/ f64 photo agency

Šodien Olimpiskajā centrā, Rīgā mūsdienu dejās sacentīsies 2000 labākie dejotāji no Latvijas un citām Eiropas valstīm, piedaloties Latvijas atklātajā čempionātā ielu dejās un pirmoreiz arī mūsdienu deju festivālā "DANCE OF EUROPE LATVIA 2017".

Olimpiskajā centrā, Rīgā (Grostonas ielā 6B) no pulksten 9.30 dienas garumā satiksies ielu deju stila dejotāji no visdažādākajām Eiropas valstīm, lai ar savu sniegumu turpinātu sacensties Latvijas atklātajā čempionātā ielu dejās Hip-hop, House, Disco dance, Show dance u.c. deju stilos, priecētu skatītājus Latvijā.

Abos pasākumos piedalīsies gan bērni, gan 16 gadus sasniegušie un vecāki dejotāji no Baltijas valstīm, Baltkrievijas, Ukrainas, Krievijas, Somijas, Slovākijas, Zviedrijas un Francijas.

Starptautiskajā mūsdienu deju festivālā "DANCE OF EUROPE LATVIA 2017" un Latvijas atklātajā čempionātā ielu dejās tiesās licencēti Latvijas Mūsdienu Deju Asociācijas tiesneši, tāpat uzaicināti starptautiski pazīstami horeogrāfi un deju leģendas no Vācijas, Slovākijas, Norvēģijas, Baltkrievijas, Krievijas un Latvijas.

Starptautisko mūsdienu deju festivālu "DANCE OF EUROPE LATVIA 2017", Latvijas atklāto čempionātu ielu dejāsorganizē Latvijas mūsdienu deju skola "Dance of street" (Rīga), kuras audzēkņi bērnu un pieaugušo grupās pie Latvijas vadošajiem "Show dance", "Hip-hop dance", "Break dance" un citu stilu treneriem jau 25 gadus apgūst šo deju pamatus, stiprina savu fizisko sagatavotību, uzstājas pasākumos, kā arī ar panākumiem startē sacensībās.