Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Bulis laimīgs ģimenē

© F64

Tirdzniecības komplekss «Spice» bija parūpējies par īpašu tikšanos laikmetīgās mākslas centrā «kim?» pirms Dona otrā koncerta «Arēnā Rīga». Mirkli pirms koncerta īpaši aicināti viesi varēja baudīt mākslas, mūzikas un kulinārijas sintēzi, ko uzbūrusi TV raidījumu vadītājas Gundegas Skudriņas radošā apvienība «Skudras Metropole».

Aktieris Andris Bulis uz pasākumu pavadīja savu 12 gadus veco dēlēnu Markusu un krustmeitu Patrīciju. Tiesa gan, Andris jau drīz vien devās uz futbola treniņu, bet Patrīcija un Markuss uz Dona koncertu. «Pats šad tad arī uzspēlēju kādu futbola maču,» nosaka aktieris, kurš tiešām ir labā fiziskajā formā.

Savukārt mājās palikušas Buļu ģimenes meitenes - aktiera sieva Ilze Bule un šā gada 1. janvārī dzimusī meitiņa Alise, kurai vecāki, viens otram nezinot, bija uz lapiņas uzrakstījuši vienādu izvēlēto vārdu - ilgi gaidīto brīnumiņu nosaucot par Alisi no Brīnumzemes. Andris atzīst, ka šajā laikā ģimenes vīrieši ļoti rūpējas par meitenēm. «Mums ar dēlu ir sadalīti pienākumi, jo mamma tagad ir priviliģētā statusā.»