Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS. "Zelta globusa" bezgaumīgāko tērpu "TOP 3"

© Scanpix

Sacensība par veiksmīgākajiem un gaumīgākajiem tērpiem uz «Zelta globusa» sarkanā paklāja šogad izvērsās visai nopietna. Ne jau visas modes dāmas bija izvēlējušās perfektus tērpu ansambļus, gadījās arī pa kādai stila katastrofai.

Emīlija Ratadžkovska

Seksapīlā supermodele un Deivida Finčera trillera «Neatrodamā» zvaigzne Emīlija Ratadžkovska, kura sevišķi iecienījusi atkailināšanos ne tikai foto kameru, bet arī publikas priekšā, acīmredzot nolēma, ka ceremonija ir šim nolūkam piemērots brīdis. Kailfoto modele nelaida garām iespēju demonstrēt savu lielisko ķermeni arī uz šā gada «Zelta globusa» sarkanā paklāja. Savam iznācienam Emīlija izvēlējās modes nama «Reem Acra» dzeltena atlasa kleitu. Taču mazliet pārcentās, izvēloties kleitu ar pārlieku dziļu divdaļu dekoltē, augstu šķēlumu, kailu muguru, kas atklāja vairāk nekā pieklājas. Turklāt, izskatījās, ka aktrises palīgi kleitu bija aizmirsuši izgludināt.

Sāra Džesika Pārkere

Visbiežāk gaumīgāk tērpto slavenību topu karaliene, modes dāma, seriāla «Sekss un lielpilsēta» zvaigzne, dizainere Sāra Džesika Pārkere allaž triumfē uz sarkanā paklāja svinīgos pasākumos. Taču šoreiz Pārkere bija pārcentusies, vēloties ar savu tērpu simboliski godināt tikko mūžībā aizgājušo Holivudas aktrisi Keriju Fišeri. Aktrises matu sakārtojums atgādināja Fišeres atveidotās kinosāgas «Zvaigžņu kari» princeses Lea matu pīņu frizūru, kuram vajadzēja pieskaņot kinotēla balto apģērbu. Te Pārkere nokļūdījās, jo uz balvu pasniegšanu izvēlējās uzvilkt kleitu no slavenās kāzu kleitu dizaineres Veras Vonas kolekcijas. Daudzi eksperti norādījuši, ja tērpam nebūtu garo un nesaprotamo piedurkņu, varbūt tas nebūtu tik bezcerīgs!

Felisitija Džonsa

Filmas «Inferno» zvaigzne Felisitija Džonsa ceremonijā piepulcējās to zvaigžņu lokam, kuras nevarēja atteikties no rozā krāsas tērpa. Viņa bija izvēlējusies «Gucci » modes nama darināto kleitu. Lai gan daudziem modes ekspertiem patika svārku tonis apvienojumā ar miesas krāsas topiņu, «kā kulaks uz acs» bija nesaprotamā melnā aplikācija uz kleitas un spīdīgā brošas veida bante jostas vietā.