Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

FOTO: Krievu oligarha mazmeita sarīko neticami greznas kāzas

© Ekrānšāviņš no video instagram

Nedēļas nogalē sarīkotas kārtējās krievu oligarhu ģimenes pārstāvju pārspīlēti greznās un dārgās kāzas. Šoreiz kādai 19 gadus vecai dāmai no Krievijas ģimene apmaksājusi arī vairāku pasaules zvaigžņu uzstāšanos.

"DailyMail" vēsta, ka precējusies Domodedovas lidostas līdzīpašnieka Valērija Kogana mazmeita Irēne. Kāzas notikušas Londonā un tās izmaksājušas vairākus miljonus eiro. Līgava svinīgajā brīdī varēja lepoties ne vien ar ekskluzīvā modes zīmola "Ralph & Russo" darināto kāzu kleitu, bet arī ar visiem, kas jaunajam pārim veltījuši dziesmas un laba vēlējumus.

Medijs "DailyMail" norāda, ka svinībās uzstājies mūziķis Eltons Džons, kurš par 12 dziesmu izpildīšanu saņēmis vairāk nekā vienu miljonu eiro lielu honorāru. Tāpat dziesmas jaunlaulātajiem veltījusi arī Meraija Kerija, kura honorārā saņēmusi vairāk nekā 2 miljonus eiro.

Smalkie kāzu viesi sociālajos tīklos ne vien aktīvi dalījušies ar kāzu bildēm, bet ievietojuši arī video, kuros redzama arī aizkustinošā pasaules zvaigžņu uzstāšanās.

A video posted by Boris Alexandrov (@borisaz) on

A video posted by Boris Alexandrov (@borisaz) on

A video posted by Nadia mishchanka (@nadiamish) on

A video posted by Nadia mishchanka (@nadiamish) on

A photo posted by Mark Ronson (@iammarkronson) on