Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Slēpotājus gatavas uzņemt trīs Siguldas slēpošanas trases

© Publicitātes foto

Siguldu, Latvijas ziemas galvaspilsētu, šonedēļ ir pārklājusi bieza sniega sega – Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija liecina, ka piektdienas rītā biezākā sniega kārta Latvijā bija izveidojusies tieši Siguldas apkaimē, tādēļ jau šajā nedēļas nogalē slēpotājus būs gatavas uzņemt trīs Siguldas slēpošanas trases.

Fischer Slēpošanas centrā (agrāk - Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrs) atvērtas dažāda garuma un grūtību distanču slēpošanas trases - 1,2km garš aplis slēpošanas baudītājiem, 700 metru garš aplis aktīvai slēpošanai un 200 metrus gara distanču slēpošanas trase iesācējiem. Fischer Slēpošanas centrs apmeklētājiem brīvdienās būs pieejams no plkst.10.00 līdz 20.00, slēpošanas centra servisa ēkā apmeklētājiem pieejama slēpju noma, serviss, dušas un pirts.

Reiņa trasē slēpotājiem sestdien no plkst. 13.00 - 22.00 un svētdien no plkst.10.00 līdz 20.00 būs pieejama daļa galvenās trases. Reiņa trasē slēpotgribētājiempieejami gan slēpošanas, gan snovborda instruktoru pakalpojumi, kā arī inventāra noma.

Kaķīškalna trasēbrīvdienās no plkst.10.00 līdz 20.00 būs atvērts mazais kalns un inventāra noma.

Sniega un trašu sagatavošanas darbi turpinās arī citās Siguldas slēpošanas trasēs - Siguldas Pilsētas trasē un Kordes trasē.