Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Maliginu pāris medusmēnesi bauda Monako

© Mariana Zhovnirenko, Instagram

Bijusī Dailes teātra aktrise, māksliniece un kino jomas pārstāve Elīna Dzelme (30) un uzņēmuma «Olainfarm» valdes priekšsēdētājs Valērijs Maligins (51) pēc tikko nosvinētajām greznajām kāzām devušies baudīt mākslu uz Francijas Rivjēru. Par to liecina jaunās sievas «Instagram» profilā ievietotā informācija.

Svinības Jaunmoku pilī ar Holivudas vērienu

Radoši ekspresīvais pāris pēckāzu atmosfēru bauda Monako, apmeklējot pēc kārtas septīto ekskluzīvo un luksusa mūsdienu mākslas izstādi «Art Monaco ’16», kur acīmredzot pāris kaļ jaunus plānus Elīnas Dzelmes nākamajiem radošajiem projektiem. Atgādināsim, ka pirms kāzām Elīna un Valērijs bija devušies uz Taizemi baudīt pirmskāzu atpūtu. Taizeme ceļojumam tika izvēlēta tāpēc, ka pagājušā gada Ziemassvētku laikā Valērijs tieši Taizemē bildināja Elīnu.

Elīnas Dzelmes un Valērija Maligina laulības notika Tukuma Svētā Nikolaja pareizticīgo baznīcā, bet ar sapņu kāzu un teju ar Holivudas vērienu rīkotās svinības notika Jaunmoku pilī. Elīna Dzelme kāzās bija tērpusies baltā, vienkārša piegriezuma mežģīņu kleitā. Vasarīgās kleitas dziļais dekoltē atsedza līgavas trauslo dekoltē zonu un arī pleca tetovējumu - Tēvreizi - senslāvu rakstībā kirilicā, kuru viņa izveidoja īsi pirms savas 30 gadu jubilejas. Jaunās sievas galvu rotāja balta zieda rota un sejas plīvurs, bet līgavainis bija tērpies klasiskā smokingā ar tauriņu.

Kāzās esot piedalījušies ap 100 viesu, kuru vidū bija pāra tuvākie radi, draugi un biznesa partneri. Pēc salaulāšanās pareizticīgo baznīcā precinieki devās uz Jaunmoku pili, kur arī notika kāzu svinības. Neilgi pēc laulību ceremonijas sociālajā vietnē «Instagram» Elīna publiskoja melnbaltu fotogrāfiju, kurā redzama kāzu kleitā stāvam pļavā.

Kāzas iemūžina pasaulē atzīta fotogrāfe

Pēc kāzām ar savām fotogrāfijām sociālajos tīklos bagātīgi dalījās arī kāzu viesi. Arī Ukrainā dzimusī, Ņujorkas filmu un foto akadēmiju absolvējusī Mariana Žovņirenko, kas ir viena no populārākajām un iecienītākajām Eiropas un pasaules slavenību kāzu fotogrāfēm. Marina bildēja arī Valērija un Elīnas Maliginu kāzas.

»Vakara Ziņas« zina vēstīt, ka slavenā ukraiņu kāzu fotogrāfe iemūžina pasaules bagāto un vareno kāzas, jubilejas un privātos pasākumus - no Montekarlo, Itālijas pilīm un Milānas modes skatēm līdz Ņujorkas ekskluzīvākajiem restorāniem un viesnīcām. Fotogrāfes honorārs par fotosesiju mērojams, sākot no 400 līdz 1000 eiro.

«Tā bija mana pirmā kāzu fotosesija Latvijā, lai gan kāzas fotografēju bez mitas un jau daudzus gadus visā Eiropā. Ar šo valsti mani saista īpaša saikne, jo mans vīrs nāk no Rīgas. Studējot Amerikā, Ņujorkā, paralēli strādāju par kāda slavena fotogrāfa asistenti. Saslimu ar profesiju, sapratu, ka tas ir mans dzīves ceļš. Atgriežoties Kijevā, nodibināju savu foto studiju. Kopš tā laika par klientu trūkumu sūdzēties nevaru, esmu strādājusi un turpinu darboties ar tādiem izdevumiem kā «Vogue», «Forbes» gan Ukrainā, gan pasaulē. Turklāt pirms vairākiem gadiem sāku sadarboties ar labāko kāzu rīkošanas aģentūru Ukrainā un sajutu, ka kāzu fotografēšana ir mans aicinājums. Aģentūra kārto arī visus manus darba projektus pasaulē,» »Vakara Ziņām« atklāja fotogrāfe. Uz aicinājumu nosaukt slavenākos kāzu pārus, kuru personiskākajos svētkos ir varējusi ieskatīties caur fotoobjektīva lēcu, Mariana Žovņirenko lietišķi atbild, ka ir fotografējusi daudzus, sākot ar augstākā ranga Ukrainas politiķu elites līdz Eiropas multimiljonāru privātajām ballītēm.