Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Ķesteris, Belicka un citi filmējas erotiskā komēdijā "Svingeri'

Ar aktieriem filmas tapšanas procesā strādā arī pieredzes bagātais režisors Mihails Gruzdovs. © Publicitātes foto

Decembrī Latvijas kinoteātros pirmizrādi piedzīvos drosmīga latviešu komēdija «Svingeri», kuru uzņēmis pazīstamais producents Andrejs Ēķis un dramaturģe Rasa Bugavičute-Pēce, bet mīlētāju lomās iejutušies gan Latvijā pazīstami un iemīļoti aktieri, gan jaunie talanti.

Komēdijā «Svingeri» septiņus sarežģītus mīlētāju tēlus atveidos aktieri Intars Rešetins, Kristīne Nevarauska, Elīna Vāne, Ģirts Ķesteris, Kristīne Belicka, Jurijs Djakonovs un pazīstamais grupas «Prāta vētra» mūziķis Jānis Jubalts.

Atklātībā jau nonākuši pirmie foto uzņēmumi no «Svingeru» tapšanas aizkulisēm, un aktieru fani neslēpj sajūsmu, ieraugot savus mīļos aktierus tik pikantās pozās. Kadri no filmas tapšanas procesa ļauj ieskatīties attiecību peripetijās, kas atspoguļosies uz lielā ekrāna ar kārtīgu devu humora un erotikas. Filmas veidotāji neslēpj, ka sabiedrības reakciju grūti paredzēt - sekss latviešu kino nav bieža tēma, un filmas sižeta pamatā būs tieši varoņu vēlme pēc flirta - vai tas būtu partneris svingeru vakarā, vai nejauši sastapts svešinieks uz balkona.

«Svingeri» ir pirmā filma, kurā «Forum Cinemas» piedalās kā producents. «Cinevilla Studios» un «Platforma Film» sadarbībā ir tapušas vairākas Latvijas skatītājiem labi zināmas un iemīļotas filmas - «Sapņu komanda 1935» (2012. gads), «Rūdolfa mantojums» (2010. gads), «Rīgas sargi» (2007. gads) un «Baiga vasara» (2000. gads).