Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Modes viltībiņas un noderīgi padomi "Rīgas stila pavēlniekā"

Lelde Lietaviete un viņas mīļotais vīrietis Aivis Ceriņš allaž ir stilā, un arī «Stila pavēlnieka» skatītāju rindās sastaptais mazulis pārim tik ļoti piestāv. © «Rīga TV24» publicitātes foto

Jau ceturto nedēļu kanāla «Rīga TV24» ēterā var sekot līdzi īstiem modes svētkiem raidījumā «Rīgas stila pavēlnieks». Katru piektdienu raidījumā var ne vien uzzināt noderīgas idejas, kā saposties pēc jaunākajām tendencēm, bet arī apskatīt Latvijā populārus mūziķus, stilistus, modes māksliniekus un citas ievērojamas personības.

«Rīgas stila pavēlnieks» turpina pārsteigt ne vien ar jauniem un spēkpilniem stilistiem, bet arī ar tautā zināmiem māksliniekiem. Jau šo piektdien, 7. oktobrī, pulksten 20.30, «Rīga TV 24» skatuvi ieskandinās šarmantais dziedātājs Justiņš, kuru iepazinām kā daudzsološo skatuves mākslinieku Eirovīzijas dziesmu konkursā. Talantīgais dziedātājs priecēs raidījuma skatītājus, izpildot savu jauno singlu «Kaut mazliet», kura teksta un mūzikas autors ir viņš pats.

«Rīgas stila pavēlnieka» jaunā sezona ir iesākusies spraigi un visnotaļ krāsaini. Šīs nedēļas tēma ir kino tēli mūsdienās, kurā dizainere Ērika Rudika un stilists Kristians Kostya, centīsies īstenot Holijas («Breakfast at Tiffany's»), Kerijas Bredšovas un Džokera tēlus mūsdienās.

Savukārt pirmā raidījuma īpašā viešņa bija Aminata Savadogo un divas no trim raidījuma tēmām bija veltītas viņai. Stilisti piedāvāja savu redzējumu Aminatas ielu stilam un skatuves tēlam. Otrā raidījuma tēma bija «Rudens dārza ballīte», kurā, veidojot apģērba ansambli, bija jāizmanto noteikti elementi - rūtains apģērbs, ādas detaļas un džinsu svārki.

Noskaidro jau šo piektdien, kā veicas jaunajiem modes entuziastiem, pulksten 20.30 kanālā «Rīga TV 24», interneta platformā www.play24.lv vai skaties klātienē viesmīlīgajās televīzijas telpās Blaumaņa ielā 32.