Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

"Praktiskā Astroloģija" oktobrī katram dāvina latvju spēka zīmi

© Publicitātes foto

Kopā ar žurnāla Praktiskā Astroloģija oktobra numuru iespējams iegūt kādu no 15 populārām latvju rakstu zīmēm uz krūzes paliktnīša. Tās ir mūsu senču mantojums – kods, kas var dot papildu spēku un veiksmi. Izprotot zīmes un pareizi lietojot, tās ietekmē vidi, cilvēku un notikumus – aizsargā, dziedina, harmonizē prātu un ķermeni, veicina lietu izpratni un labklājību, ļauj vieglāk sasniegt mērķus. Uzlādējot šo simbolu ar pozitīvām domām, sajutīsiet zīmes iedarbību saskaņā ar tās nozīmi un savām vēlmēm.

Veļu laiks, spoku laiks… Atceroties senčus, gribam ar senākām un pamatīgākām saitēm piederēt dzimtai. Vai tādējādi mēģinām pēc savas saprašanas kliedēt neziņu par to, kas ar cilvēku notiek pēc nāves. Varbūt tā ir dabiska interese par redzamo un neredzamo pasauli. Stāsta latviešu folkloristikas vēstures pētnieks Guntis Pakalns.

Dalailama: sludinātājs, bet ne sava viedokļa uztiepējs. Tibetas budistu garīgais līderis dalailama XIV mūsdienās ieguvis teju vai šovbiznesa zvaigznes statusu. Uz viņa lekcijām plūst cilvēki, kuriem par budismu ir tikai attāla nojausma, ar viņu tiekas amatpersonas, jaunieši uzskata par savējo. 81 gada vecumā saglabājis itin labu fizisko formu un laiku pa laikam pārsteidz žurnālistus ar izteikumiem, par kuriem nav skaidrs - tie domāti nopietni vai kā joks.

Madara Bartkeviča ir keramiķe un strādā ar sentēvu metodēm. Viņa uzsver, ka ievēro Saules kalendāru un dabas ciklus. Dzīvojot meža vidū, citādi nevar - pilsētas steiga vairs nepātago, un var saplūst ar dabisko ritmu, kādā dzīvoja mūsu senči. Meistare ievērojusi, ka saulgriežu laikā darinātie trauki mazāk deformējas un retāk plīst.

Ar diētu - jau no Hipokrāta laikiem. Šobrīd plaši izplatīta ir aizraušanās ar dažādām diētām. Tie, kas vēlas samazināt svaru, ir gatavi izmēģināt visneprātīgākos ieteikumus: dzert ābolu etiķi, māla ūdeni, ēst šokolādi… Dietologs, gastroenterologs Igors Fizdels par to visu tikai rausta plecus, uzsverot, ka pašārstēšanās ne pie kā laba nevar novest, tas jādara ārsta uzraudzībā, nosakot katram individuālu diētu.

Duelis. Tramps un Klintone. Pavisam drīz Amerika vēlēs jauno prezidentu. Sacensību vēro visa pasaule, jo ar radikāliem izteikumiem slavenā Trampa nākšana pie varas var radīt pasaulē vēl lielākus satricinājumus.

Dīvainais Hīrons - pa pusei komēta, pa pusei pundurplanēta. Hīrons simbolizē nedrošību, vainas apziņu, visas tās dzīves jomas, kurās cilvēks cieš nepelnītus zaudējumus un sāpes, kamēr atgūst pārliecību par saviem spēkiem.

Ja aktuāla ir sirdslietu tēma, tad noderēs zodiaka zīmju būtības atšifrējums, - kurš dāvinās ziedus un kurš labos ūdenskrānu. Savukārt uzņēmēji var izrēķināt, kad vislabāk pirkt vai pārdot. Uzzini, kuri ir katras cilvēka maņas astroloģiskais aizbildnis. Un, kā vienmēr, uz 4 lapām ir ērti izņemami un lietojami dzīvesveida kalendāri un horoskopi.

Praktiskā Astroloģija oktobrī DĀVINA latvju SPĒKA ZĪMI.