Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

HOROSKOPS: Uzzini, kura zodiaka zīme ir tev vispiemērotākā

© Tomas Urbelionis/ f64 photo agency

Pasaulē ir dažāda rakstura cilvēki, tāpēc arī ar dažiem mēs saprotamies labāk nekā ar citiem. Savukārt raksturu savā ziņā nosaka katra cilvēka zodiaka zīme. Uzzini, ar kuru zodiaka zīmju pārstāvjiem tev vienmēr būs "pa ceļam".

ZIVS + AUNS. Ūdens + uguns = tvaiks, enerģija Parasti Zivs un Auns savstarpēji pievelkas. Pēc laika gan jūs sajutīsiet, ka attiecības nav tik veiksmīgas kā jums sākumā likās. Jūs abi protat atstāt labu pirmo iespaidu par sevi, kā arī jums abiem ir spēcīgi seksuālie impulsi. Jūsu attiecībām piemitīs nedaudz slepenums un mistiskums. Vieta, kur jūs pirmo reizi satiksiet viens otru, būs neparasta. Pozitīvais šajās attiecībās ir tas, ka Auns var uzzināt daudz ko jaunu par līdzjūtību un nesavtīgumu no Zivs. Zivs ir ieinteresēts visā noslēpumainajā dzīvē, ar to viņš arī dalīsies ar Aunu. Bet ūdens, kas ir Zivs elements, dzēsīs uguni, kas ir Auns. Zivs pārlieku izteiktās emocijas slāpēs Auna kaismīgo un dedzīgo dabu.

Apskatot elementus no otras puses, šī kombinācija var iznākt šādi - uguns silda ūdeni un pārvērš to tvaikā. Tas norāda, ka Auns var arī Zivi ietekmēt, pat izmainīt viņa personību. Esiet nedaudz piesardzīgi uzsākot attiecības. Lai arī pār jums valdošās planētas - Jupiters, Neptūns un Marss - savstarpēji labi saprotas, jūsu zīmju kombinācija ne vienmēr veiksmīgi izdodas. Zivs nereti daudz vairāk pievērš citu cilvēku problēmām un sajūtām nekā savējām. Auns pilnīgi pretēji, viņš, galvenokārt, cīnās tikai par savu labklājību. Aunam nāksies pievērst vairāk uzmanību šai atšķirībai starp jums, vairāk sākot domāt arī par citiem. Reizēm gadās mirkļi, kad Zivs vienkārši nevēlas neko darīt. Aunu tas kaitinās, jo viņš pēc rakstura ir tāds, kurš tikai iet un dara, un vēlēsies, lai Zivs būtu tāda pati. Aunam nāksies atteikties no sava aizkaitinājuma un neiecietīgās dabas, ja viņi vēlas pierādīt Zivij, ka viņi tomēr spēj atbalstīt otru un pieņemt viņu tādu kāds viņš ir. Zivij patiks Auna bez noteikumu pieeja, kā arī Zivs spēs apmierināt Auna vienmēr augošo seksuālo apetīti. Ja Auns būs pilnībā pieņēmis Zivi, tad guļamistabā nekad nepaliks parādā.

ZIVS + VĒRSIS. Ūdens + zeme = dubļi. Zivs un Vērsis ir radīti kļūt par lieliskiem draugiem, un tas jums būs skaidrs jau pirmajā satikšanās reizē. Zivs, būdama vienpadsmitā zodiaka zīme Vērsim, ir kā piepildījums Vērsim. Tas jūs padarīs tuvus. Izveidojot draudzīgas attiecības un piedaloties sabiedriskas aktivitātes, pamazām sāksiet viens otru iemīlēt. Zivs ir daudz sapņaināks nekā Vērsis. Vērsis ir praktisks, viņš dzīvo pēc principa - jāredz, jāaptausta, tikai tad ticēšu. Zivij nāksies pierādīt Vērsim, ka ir iespējams arī līdzsvars starp abām šīm pieejām. Kā piemēru Zivs var minēt sevi, jo, lai arī sapņains, viņa kājas noteikti stāv uz zemes. Vērsim liksies neatvairāma Zivs valdzinošā enerģija. Iespējams gan, ka ūdens zīme slāpēs Vērša emocijas un pamazām tās pazudīs vispār. Zivs var iemācīt Vērsim to, ka uzticēšanās un atvērtība ir izteiksmīga daļa no attiecībām. Uzticību un uzticēšanos jūs varat iemācīt viens otram. Vērsis nedaudz piezemēs Zivi. Viņš iemācīs Zivij nolīdzsvarot sapņainās domas ar praktiskajiem dienas pienākumiem. Sākumā šie uzdevumi jums var likties grūti, bet, ja būsiet neatlaidīgi, beigās abi daudz ko iegūsiet. Kopā varat sasniegt kaut ko ievērības cienīgu. Vērsis ir ļoti vienkāršs, visas lietas saskata kā „baltas vai melnas”. Un tas it pilnībā pretēji Zivs uztverei. Zivs ir daudz sarežģītāka, viņa uz lietām skatās gluži kā caur kaleidoskopu, lai saredzētu visas krāsu nianses. Zivs patiesi vēlas saprast dzīvi, izprast visu mistisko, nezināmo tajā. Vērsis bieži ir apmierināts ar vienveidīgu, nemainīgu dzīvi. Drošība viņam ir ļoti svarīga, tāpēc viņiem patīk zināt, kas notiek un kas ir sagaidāms. Viņu perspektīva ir ļoti praktiska. Zivs gan tādām lietām nepievērš tik lielu uzmanību, tādēļ jautājumos, kur Zivs nespēs izlemt, Vērsis pieņems lēmumu bez nekādām grūtībām.

DVĪŅI + ZIVS. Gaiss + ūdens = lietus. Dvīņu uz Zivs kopējā saderība ir izaicinoša. Elementi - gaiss un ūdens patiesībā ir diezgan atšķirīgi. Gaiss vairāk saistās ar prātu, bet ūdens ar emocijām, un tas patiesībā dod jums mājienu uz lietām, kurām jums vairāk vajadzētu koncentrēties; kā arī vai katrs spēsiet pieņemt otra atšķirību. Zivs pieredzes bagātā dzīve balstās vairāk uz intuīciju un instinktiem, viņiem ir nekonkrētāki nekā Dvīņi. Zivs pieņem lēmumus balstoties uz savām iekšējām sajūtām. Turpretim Dvīņiem ir nepieciešami reāli pierādījumi pirms lēmumu pieņemšanas. Dvīņi reizēm var nesaprast to kā Zivs pieņem savus lēmumus. Jūs abi maināt savus uzskatus tik pat viegli un bieži kā drēbes, un abi jūs dzīvē meklējat dažādību un aizrautību. Jūs abi esat motivēti darboties, pateicoties visdažādākām lietām. Katra diena pavadīta kopā jums būs īsts piedzīvojums, bet negatīvo piedzīvojumu būs tik pat daudz, cik pozitīvo. Vieds kā jūs uztverat mīlestību ir tieši pretējs. Dvīņi parasti liek lietā prātu, sazinoties ar citiem cilvēkiem. Zivs katrā ziņā neizvairīsies no sabiedrības un citu cilvēku kompānijām, bet viņi pievēršas vairāk uzmanību klausīšanai citos, ka arī Zivs sarunāšanās veids ir daudz izsmalcinātāks. Ja Dvīņi vēlēsies tomēr nopietnas attiecības ar Zivi, viņiem nāksies pierādīt to, ka saprot dzīves dziļākos aspektus. Zivij ir nepieciešams zināt to, ka Dvīņi pilnīgi virspusēji, jo sākotnēji Zivij rodas priekšstats, ka Dvīņi ir pārāk nekonkrēti, izklaidīgi un vispārīgi.

ZIVS + VĒZIS. Ūdens + ūdens = plūdi. Zivs un Vēža kombinācijai diezgan viegli būtu sasniegt situāciju, kad abi jūtas apmierināti un ērti. Jums ir ļoti spēcīga emocionālā saderība. Tas ir tāpēc, ka jūsu abu zodiaka zīmes atrodas zem viena elementa - ūdens. Šo saistību starp jums jūs sajutīsiet jau acumirklī pirmajā tikšanās reizē. Jūs tīri instinktīvi viens otru sapratīsiet. Jūs abi protat gādāt un atbalstīt otru un visbiežāk jūs vienkārši zināsiet, ko otrs vēlas. Jums abiem arī ir ļoti attīstīta intuīcija. Bieži būsiet saskaņā ar otru. Sajūtas ir šajās attiecībās ir vissvarīgākās. Jūs abi esat ļoti elastīgi, tāpēc nepievēršat tik lielu uzmanību tam, kāds ir jūsu dzīves virziens. Tas ir aizraujoši, bet tas var būt mulsinoši, ja sāksiet dzīvot kopā. Jūsu attiecībām tomēr ir jābūt skaidri saprotamām, jāzina, vai tās virzās uz stabilām ilgtermiņa attiecībām. Zivs ir psiholoģiska zīme, Vēzis arī ir intuitīvs, bet izpausmes veids ir daudz praktiskāks. Vēzis ir ģimenisks, visa uzmanība tiek veltītai tikai tai. Zivs savu mīlestību dala starp ģimeni un draugiem. Šādi pieeja daudziem Vēžiem ir pārāk nesaprotama, tāpēc bieži viņi ar to nav mierā. Lai arī kā, starp jums pastāv cieša saikne. Vēzis ir ļoti untumaina zīme un savu nepatiku pret kādu spēj ilgi atcerēties. Zivs arī ir diezgan untumaina, bet viņa ātri spēj aizmirst nelielas sāpes un pārpratumus. Sajūtas, pieskārieni un savu emociju izpausme, un taktiskums ir vēl dažas lietas, kuras jums ir kopīgas. Arī seksuālā dzirkstelīte sāks lidot, kad abi satiksieties. Jūs ārkārtīgi pievelkat viens otru, tāpēc arī fiziskās attiecības būs neparastas, bet brīnišķīgas.

Sagatavots pēc horoskopusaderiba.com