Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Seriālā "Šķiršanās formula" Rešetins spēlēs nu ļoti seksuālu vīrieti

© TV3 publicitātes foto

Mīlestība un nodevība, piedošana un dusmas jaunajā Latvijā veidotā seriālā «Šķiršanās formula», ko jau no 27. septembra otrdienas vakaros pulksten 21.00 demonstrēs TV3 un «TVPlay». Jaunajā seriālā būs iespēja skatīt vaigā iemīļotos Latvijas teātru aktierus.

«Šķiršanās formula» ir stāsts par dzīvi, kas sastāv no sīkiem izvēles momentiem, kuros ietilpst mīlestība - skaista un kaislīga, baiļu un ciešanu piepildīta. Kā nepadoties attiecību grūtākajos brīžos, kad ļoti gribas atmest visam ar roku, jo nekas nesanāk un neizdodas?

Katras beigas ir kaut kā jauna sākums

Populārā bloga «Šķiršanās formula» autora, žurnālista Oskara tēlā iejūtas pieredzes bagātais aktieris Intars Rešetins: «Oskaram, tāpat kā man, ir svarīga kvalitāte, lai kāds arī būtu konteksts izvirzītajai tēzei. Domāju, daudz tādu tipāžu kā Oskars pa zemes virsu staigā. Un paldies dievam!» Oskara laulība atrodas uz šķiršanas robežas, viņa sieva Anna, kuras loma uzticēta apburošajai Kristīnei Nevarauskai, vēlas līdz galam noformēt abu laulības šķiršanu, lai beidzot varētu apprecēt savu mīļāko - ārstu, taču Oskars ir sev apsolījis, ka viņam vienmēr būs pilnvērtīga ģimene. Oskars nav no tiem vīriešiem, kas atmet cerības - viņš cīnās par savu 11 gadus veco dēlu vārdā Dāvis, kuru spēlē seriāla režisora Ulda Cipsta dēls Dāvis Cipsts. Dāvis savas mīlestības dēļ pret 16 gadus vecu bandas vadoņa draudzeni iekuļas vienās nepatikšanās pēc otrām. Nav viegli, jo Dāvim ir kategoriska attieksme pret tēva gājieniem, kas tikai sarežģī viņu attiecības. Turklāt Oskaram ir psiholoģiski grūti, pēc aizvadītiem trīs gadiem psihiatriskajā klīnikā cīnoties ar smago aneirisma slimību, viņa psihiskais stāvoklis nevis stabilizējas, bet arvien vairāk sašķobās.

Dzīve augstpapēžu kurpēs

Oskara iespaidiem bagātā dzīve viņam ir pavērusi iespēju kļūt par «Šķiršanās formulas» bloga žurnālistu, bet viņa vadītāja Ilze Hīzere būs neviena cita kā pieredzējusī režisore un aktrise Ināra Slucka. Blogs straujiem soļiem iemanto lielu popularitāti interneta vidē, un intelektuālajam Oskaram savus dzīves stāstus ir gatavas izklāstīt visdažādāko tipu sievietes, kuras tā vien vēlas mīlēt un tikt mīlētas, bet izvēlas nepareizus paņēmienus, meklē mīlestību tur, kur to nereti atrast nav iespējams. Vīlusies sieviete meklē patvērumu, un Oskars, viņa pievilcīgā āriene, neatstāj vienaldzīgu nevienu! Viņš ir tik saprotošs un līdzjūtīgs kā neviens cits, tāpēc sievietes uzticas, krīt viņa apskāvienos. Un Oskars daiļā dzimuma pārstāvēm gatavs vīrišķīgi palīdzēt ne tikai kā labs uzklausītājs, bet arī stājoties seksuālos kontaktos.