Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Desmit lietu, kas raksturo Jenny May

© Privāts arhīvs

Dziedātāja Jenny May jeb īstajā vārdā Maija Stuģe atklāj desmit lietas, kas visprecīzāk raksturo viņas personību. Šis rudens dziedātājai ir īpaši nozīmīgs, jo jau 1. oktobrī ar koncertu Liepājas Latviešu biedrības namā Jenny May uzsāks savu Latvijas akustisko koncertsēriju ar nosaukumu «Sajūtu mistērija». Pēc Liepājas koncerti norisināsies vēl 18 Latvijas skaistākajās vietās.

Kleitas!

«Manā garderobē ir uzkrājušās daudzas skatuves kleitas, kuras nevienam no maniem radiem īsti neder, un tiem, kam der, nav kur tās uzvilkt, jo nereti kleitas ir pārāk drosmīgas. Šobrīd savai rudens akustiskajai koncerttūrei «Sajūtu mistērija» arī gatavoju vairākas kleitas, kas būs atbilstošas konkrētajam repertuāram,» skaidro dziedātāja.

Kaķi

«Mūsmājās ir divi britu īsspalvainie kaķi - runcis vārdā Bembis un kaķene Tifānija. Ar šiem murrātājiem dzīvoju kopā jau vairāk nekā astoņus gadus. Tie ir arī mani bērni, par kuriem jārūpējas, jāsamīļo, ar kuriem jāaprunājas un jāparotaļājas,» savus mīluļus uzslavē Jenny May.

Dejas

«Man patīk karstasinīgi mūzikas ritmi, salsas dejas. Labprāt apgūtu arī lambadu!»

Grāmatas un literatūra

«Mana šobrīd mīļākā un aktuālākā grāmata ir Lornas Bernes «Eņģeļi manos matos». Mani tik ļoti aizrāva šī grāmata, ka izlasīju visas šīs rakstnieces grāmatas. Tās, kuras nebija tulkotas latviski, iegādājos Austrijā un izlasīju vācu valodā. Šīs autores grāmatas mani iedvesmo, paceļ spārnos, ļauj augt un attīstīt manu iekšējo pasauli,» stāsta dziedātāja.

Kārtis UNO

«Tās kopā ar ģimeni uzspēlējam ik vakaru. Īpaši sajūsmā par šo nodarbi ir mana meitiņa Sāra.»

Auskari

«Man ir ļoti daudz šo aksesuāru. Īpaši dodu priekšroku lieliem auskariem ar dažādām skariņām, kā arī maziem un elegantiem.»

Matu čirkas

«Ikdienā man patīk izskatīties vienkārši, bet uz skatuves cieņā ir lokas, jo apjomīgākas, jo labāk. Man vispār patīk eksperimentēt ar frizūrām. Arī uz rudens koncertiem esmu izplānojusi jaunu matu sakārtojumu. Iespējams, katrā koncertā būs kaut kas cits. Tā kā koncertu kopā ir 19, tad būs kur izvērsties,» atklāj Jenny May.

Kosmētikas čemodāns

«Tas ir liels, un tajā atrodas visi kosmētikas un grima līdzekļi, kas nepieciešami skatuvei. Tā kā esmu profesionāla vizāžiste, neatsaku, ja kādreiz kādu vajag uzgrimēt. Tas ir mans hobijs!»

Meditatīva mūzika

«Šobrīd cieņā ir Daces Straumes gongu skaņu disks.»

Palmas

«Līdz ar palmām mājās ir mūžīgais zaļums. Citi augi dažreiz mēdz nīkuļot, bet palmām pie manis ļoti patīk. Tās atgādina par siltajām zemēm un rada saules sajūtu.»