Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Prominenču rudenīgais stils operas sezonas atklāšanā

Ventspils pirmais pāris – Aivars Lembergs ar sievu Kristīni Lembergu. Kristīne bija izmainījusi frizūru un līdzās savam vīram burtiski ziedēja elegantā tumši violetā kleitā, kurai bija pieskaņotas miesaskrāsas kurpes un somiņa. Lembergu pāris tovakar koncerta starpbrīdī no skatītājiem saņēma vislielākos komplimentus par gaumīgi saskaņotajiem tērpiem © Romāns KOKŠAROVS, F64 Photo Agency

Latvijas Nacionālās operas un baleta sezonas atklāšanas galā koncertā piedalījās gan iemīļoti pašmāju operas un baleta solisti, gan izcili viessolisti, kā arī Latvijas Nacionālā baleta mākslinieki, Latvijas Nacionālās operas koris un orķestris.

Uz sezonas atkāšanas koncertu prominences ieradās grezni saposušās, tādējādi atrādot savu jauno rudens garderobi, kurā lielākoties dominē košas un priecīgas krāsas.

Skat, kāds Lipmana sievai efektīgs mini

Latvijas Hokeja federācijas prezidents, farmācijas uzņēmuma «Grindeks» padomes priekšsēdētājs Kirovs Lipmans ar sievu Annu Lipmani ir pastāvīgi operas iestudējumu cienītāji. Turklāt Kirovs savu sievu, kas allaž izcēlusies gan ar mini svārkiem, gan augstpapēžu laiviņām, vienmēr vizina arī dārgos automobiļos. Arī šī reize nebija izņēmums, jo Anna bija tērpusies zilā mini kleitā.

Uz operu pāri atvizināja privātais šoferis ar Lipmana kunga gadus divus trīs veco «Bentley Flying Spur W12». Turīgam cilvēkam prasīgs automobilis! Un prasīgs tas ir bez liekiem aizspriedumiem... Sešu litru benzīna dzinējs ar 625 zirgspēku jaudu. Tie ir kā minimums 25 litri degvielas pilsētā un tuvu 20 ārpus tās. Tiesa gan, automobilim, kura tirgus vērtība ir ap 200 000 eiro, lieki pārdesmit litri šurp vai turp! Bet braukt gan ar šādu auto ir interesanti. Neraugoties uz to, ka tas ir lielās klases limuzīns un tajā ir ļoti smags W12 dzinējs, līdz 100 km/h tas ieskrienas nieka 4,2 sekundēs.

Samērā praktisks ieguldījums, jo dažu gadu laikā automobiļa cena labākā gadījumā nokritusies par kādiem 50 000 eiro. Vismaz Vācijas izsolēs tāds atrodams par 145 000 eiro.