Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Vai Evija Skulte atkal kopā ar bijušo līgavaini?

Tā vien izskatās, ka Evija un Rimvīds šovasar kopīgi baudījuši saules peldes, jo abi var lepoties ar zeltaini brūnu iedegumu © Santa Sergejeva

Nacionālā teātra aktrise un skatītāju iemīļotā seriāla «Viņas melo labāk» zvaigzne Evija Skulte (41) un Latvijā dzīvojošais lietuviešu producents Rimvīds Martinaitis (49) atkal laimē staro. Lai arī abi, apmeklējot saviesīgu pasākumu, uzvedās kā iemīlējies pāris, viņi noliedz, ka atkal viens otrā ir iemīlējušies, turklāt Rimvīds atzīst, ka Latvijā vēl nav atradis sev mājas.

Visu vasaru Evijas Skultes un Rimvīda Martinaiša ceļi ir krustojušies seriāla «Viņas melo labāk» filmēšanas laukumā. Šovasar jau nofilmēta seriāla piektā sezona, ko TV skatītāji savos ekrānos varēs vērot tikai nākamā gada vasarā. Aktrise Evija Skulte seriālā atveido ugunīgo mīlētāju Martu, bet Rimvīds ir šā seriāla producents. Rimvīds atzīst, ka seriāls jau vairākas sezonas var lepoties ar lieliskiem reitingiem: «Citādāk nemaz būt nevar, ja seriālā piedalās tik skaistas aktrises. Šī seriāla sezona, ko šobrīd var vērot TV ekrānos, noslēgsies septembra vidū ar dubultsēriju, kurā būs intriģējoši pavērsieni.»

Skultes un Martinaiša dienesta romāns aizsākās 2013. gada pavasarī, strādājot pie tolaik jaunā TV3 seriāla «Viņas melo labāk» filmēšanas. Abu attiecības piedzīvojušas gan kāpumus, gan kritumus. Tādēļ, redzot abus balodīšus dūdojam atkal kopā, rodas jautājums, vai atkal atdzimušas vecās jūtas? Uz ko gan Rimvīds, gan Evija noraidoši māj ar galvu. Vaicājot Rimvīdam, vai viņš pavisam nolēmis pārcelties no Lietuvas uz dzīvi Latvijā, producents atzīst, ka vēl nevar atbildēt uz šo jautājumu, jo pagaidām nav šeit atradis dzīvesvietu, ko iekārtot par savām mājām. Rimvīds nosaka, ka ar Eviju ir tikai labi draugi, un grūtsirdīgi piebilst, ka tā ir dzīve. Arī Evija noliedz abu attiecību atjaunošanu un ievieš skaidrību, ka ar Rimvīdu ir tikai labi draugi, tādēļ arī abi tik brīvi viens pret otru izturas.

Gan dzīvē, gan uz skatuves Evija Skulte piedzīvo īstas mīlas kaislības. Un pat Latvijas Nacionālā teātra sezonas atklāšanā viņa tika godināta par spilgtāko mīlētājas lomu aizvadītajā sezonā, atveidojot Ebiju izrādē «Mīla zem gobām».