Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Ķesteris 18 gados izjutis minisvārku trūkumu

Aktieris Ģirts Ķesteris TV3 18 gadu dzimšanas dienas svinībās ar seriāla «UgunsGrēks» kolēģiem bija saposušies kā cilvēki no nākotnes © Santa Sergejeva

TV3 18. dzimšanas dienas sarīkojumā Dailes teātra aktieris un seriāla «UgunsGrēks» ilggadējais varonis Ģirts Ķesteris (52) atcerējās savu pilngadību un atzina, ka viņam ne visai veicies ar mīlas lietām.

Sarunā ar »Vakara Ziņām«, atminoties savus trauksmainos 18 gadus, tautā mīlētais aktieris skaidro, ka tas bijis ļoti puritānisks laiks, tādēļ arī tik ļoti nav veicies mīlas frontē. «Audzināšana, minisvārku trūkums, un vienādas skolas formas. Protams, bija jau arī diskotēkas vietējā Kultūras namā. Ja labi uzvedos, vecāki man piešķīra bonusus un varēju aiziet uz diskotēku. Un diskotēkā, atskanot mūzikai, katrs pieskāriens bija liels dzīves notikums, kas uz ilgu laiku palika atmiņā,» pilngadības laiku, kad mācījies Valmieras Viestura vidusskolā, atminas Ķesteris.

Aktieris atzīst, ka vienmēr centies adekvāti dzīvot atbilstoši savai vecuma grupai, taču visādi gadījumi bijuši un nekādas kaislības viņam nav svešas.

Vaicājot, vai tagad Ģirtam Ķesterim viss kārtībā mīlas frontē, viņš apstiprinoši māj ar galvu, bet piebilst, ka iet visvisādi. «Tagad pilngadību ir nomainījusi atbildība. Ar laiku sākam saprast kaut kādas lietas vairāk un uz sevi skatīties mierīgāk,» dziļdomīgi nosaka aktieris.

Tiesa gan, pēdējā laikā viņam piedēvētās attiecības ar kolēģi Kristīni Nevarausku vairs nav aktuālas, jo aktrise sabiedrībā iziet ar citu pavadoni. Savukārt Ķesteris beidzamajā laikā saviesīgus sarīkojumus apmeklē bijušās sievas un abu kopīgā dēla Paula mammas Leonardas Ķesteres kompānijā. Leonarda ar bijušo vīru sabiedrībā manīti izcilā latviešu pianista Georgija Osokina solokoncertos un Džordža Gēršvina operas «Porgijs un Besa» iestudējumā.