Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

Tēvu dienā aicina uz labdarības akciju "Pīļu skrējiens 2016"

© Youtube

Arī šogad, 11.septembrī, plkst. 12:00 Rīgas kanālā starp Operas tiltiņu un Brīvības pieminekli norisināsies nu jau par tradīciju kļuvušais pasākums "Pīļu Skrējiens 2016" vīriešu veselības atbalstam, kuru organizē vīriešu organizācija "Round Table" Latvijas klubs sadarbībā ar Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcu un Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas Atbalsta fondu.

Par 2015. gadā saziedotajiem līdzekļiem bezmaksas konsultācijas saņēma 103 vīrieši, kuru laikā papildus ārsta urologa konsultācijai tika veikta arī ultrasonoskopiska nieru urīnpūšļa un prostatas izmeklēšana. Konsultācijām bija plaša atsaucība, jo četru dienu laikā pēc paziņojuma publicēšanas novada avīzē - viss pieraksts pie speciālistiem bija pilns. Tas ir gan apliecinājums šādu kampaņu aktualitātei, gan varētu liecināt par urologu nepieciešamību uzlabot pieejamību novados.

Kas tev jādara, lai piedalītos šai labdarības akcijā? 11.septembrī no plkst. 12:00 - 14:00 nāc uz labdarības pasākumu "Pīļu Skrējiens 2016", kas norisināsies Rīgas kanālā posmā starp Nacionālo Operu un Brīvības pieminekli. Ziedo 5€, un Tev tiks piešķirts pīlītes kārtas numurs, kas savukārt atbilst vienai no pīlītēm, kuras tiks peldinātas kanālā - "Pīļu Skrējienā 2016". Jebkura pasākumā ziedotā summa tiks izlietota vīriešu bezmaksas veselības pārbaudei, bet ātrākās pīlītes iegūs dažādas atbalstītāju sarūpētās balvas!

Piedāvājam arī ielūkoties, kā skrējienā gājis pērn!