Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Izklaide

Radošā pasākumā jauniešiem būs iespēja uzzināt jaunākās stila aktualitātes

© Publicitātes foto

Modes un izklaides centrā Rīga Plaza šodien notiks jauniešu pasākums MEET&GREET ar slavenību, kurā dažādas intersantas aktivitātes apmeklētājiem nodrošinās viena no slavenākajām latviešu youtuberēm Evelīna Parker, blogeris un stilists Sergey Hatanzeisky, un multimākslinieks Kašers. Pasākuma laikā ikvienam būs iespēja iejusties dizaineru lomā, apskatīt make-up paraugdemostrējumus un novērtēt iespaidīgas modes skates.

MEET&GREET pasākums ar slavenību piedalīšanos ir tendēts uz jauniešiem, kuri ir aktīvi sociālo tīklu lietotāji, kas seko līdzi jaunākajām modes tendencēm, ir radoši, kreatīvi, vienmēr vēlas uzzināt ko jaunu un lieliski pavadīt laiku.

Pasākumā piedalīsies viena no slavenākajām latviešu youtuberēm - Evelīna Parker ar make-up paraugdemonstrējumiem un sava youtube kanāla aktivitāšu norisēm dzīvē, ne aiz kameras, kā tas ierasts līdz šim. Pasākumā kreatīvu gaisotni ienesīs daudzsološais stilists, Rīgas stila pavēlnieks uzvarētājs, vairāku pašmāju modes žurnālu (Pastaiga, L’Officiel Latvia u.c.), kā arī pasaulē populāru modes mediju sadarbības partneris - Sergey Hatanzeisky. Sergey apmeklētājus priecēs ar četrām modes skatēm, izvēloties apģērbus no labākajiem Rīga Plaza veikaliem. Paralēli pasākumam darbosies vairākas radošās darbnīcas, uz kurām apmeklētāji ir aicināti paņemt līdzi vecās kurpes un nevajadzīgos T-kreklus, jo pasākuma laikā taps māklas projekts, kas vecajām mantām piešķirs „otro elpu”. Par muzikālo daļu rūpēsies Rīgas Dj skola un deju grupa Pro-X, kā arī talantīgā dziedātāja Kristīne Pāže. Norises kulminācijā notiks daudzu starptautisko konkursu uzvarētāja Dāvja Ķimeņa pārvērtību šovs. Pasākumu vadīs atraktīvais modes mākslinieks Kašers. Modes skatē piedalīsies modeļi no lieliskās Starsystem Latvia aģentūras.