Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: "UgunsGrēkā" gaidāmi jauni varoņi un šķiršanās

© TV3 publicitātes foto

Jau rudenī pie skatītājiem atgriezīsies populārākais pašmāju seriāls «UgunsGrēks», kas jau vairākas sezonas televīziju reitingu tabulās saglabā līderpozīcijas. «UgunsGrēkam» būs jau 16. sezona, tādējādi tas kļuvis par ilglaicīgāko Latvijā veidoto seriālu. Jaunajā sezonā skatītāji varēs sekot līdzi dažādām attiecību peripetijām un jauniem likteņu pavērsieniem.

Seriāla producente Baiba Saleniece sarunā ar »Vakara Ziņām« atklāj seriāla jaunpienācējus, kas ienesīs jaunas vēsmas un sižeta pavērsienus: «Jauna un spilgta seriāla varone būs Fēliksa sievasmāte, ko atveidos Nacionālā teātra aktrise Lāsma Kugrēna, būs arī atkalsatikšanās ar iepriekš redzētu seriāla varoni Mareku, kuru atveidos Nacionālā teātra aktieris Jānis Āmanis.»

«UgunsGrēka» jaunās sezonas sākumā skatītājus gaida pārsteigums un spraigi notikumi, jo nāksies atvadīties no kāda iemīļota seriāla varoņa. Uzzināsim, kura no dvīņumāsām tika sadurta iepriekšējās sezonas izskaņā. Seriāla producente Saleniece atklāj, ka seriālā turpināsies gan kriminālā, gan mīlas līnija. Notiks cīņa par naudu un varu, tā ka miers Pētersonu dzimtas viesnīcā tik drīz neiestāsies. Jaunās sezonas pirmizrāde jau 19. septembrī! Spraigajiem notikumiem sekot līdzi varēs piecas dienas nedēļā, no pirmdienas līdz piektdienai, iepriekš ierasto četru dienu vietā. Tiesa gan, seriāla raidlaiks paliek nemainīgs - TV3 pulksten 20.20.