Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

UgunsGrēka zvaigznes aicina uz nūjošanas nodarbībām

ŠODIEN Mārupē nūjošanas nodarbība notiks kopā ar aktrises Ievas Aleksandrovas-Eklones ģimeni, bet ceturtdien Biķernieku trasē nūjošanas meistarklasi rādīs aktieris Egils Melbārdis kopā ar saviem vecākiem © TV3 publicitātes foto

«Es esmu aktīva dzīvesveida piekritēja – nodarbojos ar jogu, jāju, man patīk doties pastaigās pa mežu, sēņot un, kad ir iespēja – kopā ar vīru doties garākos ceļojumos pa Eiropu vai lidot uz tālākām valstīm,» saka aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone.

Kas var būt labāks par nūjošanu svaigā gaisā? Nūjošana jautrā kompānijā kopā ar saviem vistuvākajiem. Tāpēc, mudinot cilvēkus būt fiziski aktīviem jebkurā vecumā, aptieku tīkls Apotheka kopā ar UgunsGrēka skatītāju iemīļotajiem aktieriem - Ramonas lomas atveidotāju Ievu Aleksandrovu-Ekloni un bārmeņa Gunāra atveidotāju Egilu Melbārdi - aicina uz divām bezmaksas nūjošanas nodarbībām. Aicināti visi interesenti, jo īpaši seniori.

Šodien nūjošanas nodarbība notiks kopā ar aktrises Ievas Aleksandrovas-Eklones ģimeni: sākums pulksten 19 Mārupes vidusskolā (Kantora ielā 97). Bet ceturtdien, 25. augustā, Biķernieku trasē (ieeja no Šmerļa ielas 13. kontrolpunkta blakus Kinostudijai) pulksten 19 nūjošanas meistarklasi rādīs Nacionālā teātra aktieris Egils Melbārdis kopā ar saviem vecākiem.

Treniņam ieteicams izvēlēties ērtu, laika apstākļiem piemērotu apģērbu un ērtus apavus. Nūjas būs pieejamas treniņu norises vietās. Lai pieteiktos dalībai bezmaksas nūjošanas nodarbībās, jāraksta uz e-pastu info@apotheka.lv.

Kādu labumu nūjošana dod veselībai? Nūjojot regulāri, iespējams mazināt muguras un locītavu sāpes, par ko izteikti bieži sūdzas cilvēki ar pasīvu, sēdošu dzīvesveidu.