Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

Popa karaliene Madonna šodien svin 58.dzimšanas dienu

© SCANPIX

Leģendārā popa karaliene Madonna šodien svin savu 58.dzimšanas dienu. Savas karjeras laikā mūziķei bijušas 82 pasaules koncerttūres, bet šķiet mūzikas zvaigzne negrasās apstāties.

Mūziķe ir dzimusi Mičiganas štata pilsētā Beisitijā, uzaugusi Ročesterhilā, bet uz dzīvi Ņujorkā pārvācās 1977. gadā, lai uzsāktu dejotājas karjeru. Pēc neilgas koncertēšanas kopā ar popmūzikas grupām "Breakfast Club" un "Emmy", 1983. gadā Madonna ierakstu kompānijas Sire Records paspārnē izdeva savu pirmo solo albumu "Madonna."

Savas karjeras laikā mūziķe sadarbojusies ar leģendāro Maiklu Džeksonu. Tiesa, pēc sadarbības kopprojektā "In The Closte" mākslas atšķirību dēļ viņa no tā izslēgta.

Tāpat Madonna saņēmusi vairākus miljonus dolāru par piedalīšanos kompānijas "Pepsi" reklāmā 1980.gada. Tomēr arī šoreiz reklāma ar mūziķes piedalīšanos netika pārraidīta televīzijā.

Kā izrādās, tad dziedātāja bijusi ļoti apzinīga skolniece un studente. Skolā viņa izcēlās ar perfekto uzvedību un izcilajām atzīmēm.

Runājot par mūziķes ģimeni, jāpiemin, ka piecu gadu vecumā Madonna zaudēja savu māti, kura mira pēc saslimšanas ar krūts vēzi. Tikai pēc vairākiem gadiem 58 gadus vecā mūziķe spēja runāt par mātes zaudējumu, norādot, ka pēdējos mammas dzīves mēnešos viņa pamanījusi izmaiņas mātes uzvedībā.

Madonna ir māte vairākiem bērniem- meitai Lurdesai Marijai Čikonei Leonai, dēlam Roko Ričijam un adoptētajiem bērniem Mersi Džeimsam un Deividam Mvale Čikone Ričijam.

Kas interesanti, tad lai gan mūziķe uzstājoties ir ļoti droša, izrādās viņa cieš no kādas pavisam neparastas fobijas. Madonnai ir bail no vētras, pērkona un sprādzienu skaņām.