Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Galantes festivāla visjaunākais viesis – mazdēls Laurents

Diāna Galante ar vīru Aleksandru Kurjanoviču uz festivāla «SUMMERTIME – aicina Inese Galante» atklāšanas koncertu ieradās ar dēlēnu Laurentu, ko māmiņa bija modīgi saposusi © Ingrīda Punka

Šīs vasaras grandiozā festivāla «SUMMERTIME – aicina Inese Galante», kas norisinās Dzintaru koncertzālē, visjaunākais viesis un mūzikas draugs ir festivāla patroneses un operas dīvas Ineses Galantes mazdēls Laurents.

Festivāla «SUMMERTIME - aicina Inese Galante» direktore un operdziedātājas Ineses Galantes meita Diāna Galante sarunā ar »Vakara Ziņām« pastāstīja, ka divus gadus vecais dēlēns apmeklēs visus festivāla koncertus, jo mazais jau no dzimšanas mīl un labprāt klausās mūziku. Tiesa, vai mazais dēlēns būs gatavs klausīties itin visu koncertu, to māmiņa neņēmās spriest. Divus gadus vecais ķipars šobrīd intensīvi iepazīst pasauli, tādēļ, noklausījies un noskatījies festivāla atkāšanas koncerta pirmo daļu, viņš nolēma doties pastaigā ar otru vecmāmiņu, kas ir tēta Aleksandra Kurjanoviča mamma. Kamēr Diāna ar vīru rosās pa festivālu, mazo pieskata vecmāmiņa. «Atminos, ka mazais tikko kā piedzima, festivālam bija jubilejas gads un darba tik daudz. Pirmajā naktī pēc dzemdībām sēdēju līdz trijiem naktī un rakstīju e-pastus gan mūziķiem, gan sadarbības partneriem, jo darbs jau nevar apstāties. Turklāt, līdzko mazais piedzima, es varēju burtiski kalnus gāzt, jo bērns sievietei dod lielu enerģiju,» stāsta Diāna Galante.

Operas dīvas mazdēls Laurents ir ļoti talantīgs mazulis un jau sazinās ar saviem vecākiem krievu, angļu un vācu mēlē. Turklāt vecāki ļoti mīl savu bērniņu un ir pārliecināti, ka Dieviņš zināja, kādiem vecākiem sūtīt šo mazo ķiparu.