Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Izklaide

VAKARA ZIŅAS: Dāvidam ar sievu atgriezusies otrā jaunība

© F64

Pazīstamais modes mākslinieks Dāvids jeb īstajā vārdā Romāns Andrejevs (50) ar sievu Antru Andrejevu (53) sajutušies kā tikko iemīlējušies un priecājas, ka abiem atgriezusies otrā jaunība.

Dāvids sarunā ar »Vakara Ziņām« stāsta, ka vasaru pavada burvīgā noskaņojumā. «Peldamies upē un sauļojamies!» Savukārt Dāvida sieva Antra piebilst, ka šī vasara, kad abiem ar vīru ir atvaļinājums, ar mainīgajiem laika apstākļiem ir brīnišķīga.

«Mums ar sievu ir atgriezusies otrā jaunība pēc 27 kopā nodzīvotiem gadiem. Un astoņus gadus pēc iepazīšanās apprecējāmies oficiāli,» skaidrību par savu ģimenes dzīvi ievieš Dāvids.

Taču pats svarīgākais šīs vasaras notikums ir saistīts ar abu jaunāko atvasi - meitu Emmu Bertu. «Gatavojam meitu studijām Nīderlandē. Viņa studēs valodas un biznesu. Viņai jau ir zināšanas spāņu, ķīniešu un angļu valodā. Tagad laikam klāt vēl nāks franču un vācu valoda,» lepns par savu lolojumu ir Dāvids, bet mamma Antra nosaka, ka meita jau ir liela un vecākiem par viņu vairs nav jāiespringst. «Viņa jau pati zina, ko grib. Mēs tikai aizbrauksim, viņu pavadīsim, iekārtosim dzīvoklīti un pavadīsim uz skolu, tad paši brauksim atpakaļ. Tik, cik varēsim, tik palīdzēsim,» paskaidro Dāvids.

Arī Antras un Dāvida vecākais dēls Bruno jau vairākus gadus dzīvo Šanhajā un apsver iespēju turpināt studijas.