Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Izklaide

Nakts melnumā notiks Harija Potera grāmatas atklāšana

© Scanpix

31.jūlijā, Harija Potera dzimšanas dienā, visā pasaulē sāks tirgot jauno Dž.K.Roulingas grāmatu "Harry Potter and the Cursed Child". Barona ielas grāmatnīca Jānis Roze aicina fanus uz īstu Potera ballīti, nosvinot šos dubultsvētkus kopā.

Iznākot jaunajai Dž.K.Roulingas leģendārās Potera sērijas grāmatai, grāmatnīca Jānis Roze 31.jūlijā plkst.2.00 Rīgā, Krišjāņa Barona ielā 5 aicina grāmatas fanus uz Harija Potera dzimšanas dienas svinībām un jaunās grāmatas "Harry Potter and the Cursed Child" atvēršanas svētkiem, kuru laikā gaidāmas gan burvestības un pārsteigumi, gan cienāšanās ar ķirbju mafiniem. Tieši šajā naktī jaunā grāmata maksās 13 eiro (standarta cena 18,95 eiro).

Jaunā grāmata ir dramaturga Džeka Torna luga, kas ir balstīta uz oriģinālo Dž.K.Roulingas stāstu, kas ir jau astotais autores darbs Harija Potera sērijā, un tajā ir aprakstīta Harija Potera dzīve deviņpadsmit gadus pēc notikumiem grāmatu sērijas daļā "Harijs Poters un Nāves dāvesti". Grāmata iznāks dienu pēc lugas pirmizrādes Londonas "Palace Theater" teātrī. Izrādes scenārija veidošanā iesaistījusies arī pati grāmatu sērijas autore Dž.K.Roulinga.